Gedikli  Mahallelerde

Gedikli Mahallelerde

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarına başladı.

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarına başladı. Akçaabat şehir merkezinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra, bugün kırsal mahallelere giden Erol Gedikli, Alsancak, Şinik, Dörtyol, ışıklar ve Erikli mahallerinde vatandaşlar ile buluştu.

Gedikli “Kırsal mahalleler göz ardı edildi”

Vatandaşlara hitap eden Erol Gedikli, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla kırsal mahallelerin göz ardı edildiğini ve gereken ilginin verilmediğini ifade etti. Başkan adayı Gedikli “Trabzon’un büyükşehir olmasıyla birlikte kırsal mahallelerimize maalesef gerek ilgi gösterilmemiş ve arka plana atılmıştır. Bizim en çok önem vereceğimiz yerler kırsal mahalleler olacaktır. Göreve seçildiğimizde belediyemiz bünyesinde 2 veteriner ve 2 ziraat mühendisi istihdam edeceğiz. Veteriner hekimimiz sayesinde mahallelerimizdeki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın en yakın yardımcısı veteriner hekimlerimiz olacak.  Ayrıca ziraat mühendislerimiz ile birlikte tarımda en iyi verimi elde etmek için çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımızı seracılığa özendireceğiz. Fidan desteği sağlayarak verimli meyveler yetiştirmelerine destek olacağız” dedi.

Kırsal mahallelerde en büyük sorunların başında yollarlın kalitesi geldiğini da açıklayan Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli “Akçaabat’ın büyük bir yol ağı var. Bu yol ağının büyükşehir belediyesi ile birlikte daha yüksek kaliteye ulaştırmamız gerekiyor. Bizim hedefimiz ilk etapta bir beton santrali kurarak mahallelerimizde beton yollar yapmak olacak. Beton yol sonrasında yapılacak asfalt çalışması çok daha uzun süre hizmet verecektir. Şuan birçok mahallemizde alt yapı olmadan asfalt dökülüyor. Fakat aradan 6 ay geçmeden veya ağır tonajlı bir araç geçtiğinde asfalt yol bozuluyor ve oraya yatırılan paralar heba oluyor. İnşallah bu sorunu kökten çözmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

erol-gedikli-akcaabat-erikli-mahallesinde.jpg

erol-gedikli-akcaabat-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler