Galericiler Sitesi Gündemde

Galericiler Sitesi Gündemde

Başkan İsak'tan Birlik Çağrısı

Akçaabat Oto Galericiler Derneği’nin 3. Kongeresi, Saray Restorant'ında düzenlenen organizasyon ile gerçekleşti.

Akçaabat Oto Galericiler Dernek Başkanı Necati İsak’ın yönetiminde gerçekleşen kongre toplantısına, Akçaabat oto galericiler esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan Başkan Necati İsak, “Pandemi dolayısıyla iki seneye yakın esnaflarla bir araya gelemedik. Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e ve ilçe başkanlarımıza buradan teşekkür ederim. Düzköy vadesi üzerine, Helvacı karşısı projemize galeri sitesi işlenmiştir. Kadastro dolayısıyla güncelleştirmek için Ankara’ya gidişimizde, 1 ay kadar gün istediler. Yeniden düzenleme olacak.” diye belirtti.

“Oturduğumuz koltuk gelip geçicidir”

Oturduğumuz bu koltuk vatandaşın koltuğu diye konuşan Başkan İsak,  “Bu koltuklarda oturan herkes, gelip geçicidir. Herkesin hakkı vardır. Esnaf arkadaşlarım size sesleniyorum. Aday çıkacak olan da varsa ben aday çıkanın da yanında olurum. Enerji dolu genç arkadaşlarım da var. Bu koltuk benim kendi koltuğum değildir. Ben buranın kurucu üyesiyim, bu galeri sitesini Akçaabat’ta 6 sene önce gündeme ben getirdim. Hep beraber yönetimimiz ile el ele verdik. Önemli olan Akçaabatımıza güzel bir site kazandırmaktır. El ele verirsek, 2023’e kadar bu işi hallederiz. Ama birlik olmazsak çok daha bekleriz. Ben ölmeden bu galeri sitesini yapmaya yüzde yüz kararlıyım. Üstüne basa basa da söylüyorum. Katılım sağlayan esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda, çalışmalarında esnafı düşünerek hareket ettiğini dile getiren Başkan İsak, tüm üyeler tarafından ayakta alkışlandı.

Toplantı yemek sonrası anı fotoğrafları çekilerek son buldu.

oto-galericiler-toplantisi-gif2-001.gif

oto-galericiler-toplantisi-gif3-001.gif

oto-galericiler-toplantisi-gif1-001.gif

oto-galericiler-toplantisi-001.gif

Haber: Gizem Topsakal

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler