Foto Maraton Başlıyor

Foto Maraton Başlıyor

Akçaabat'ta ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

 

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, Akçaabat Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunca (TFSF) "Zeki Sezgin Foto Maraton" isimli ulusal fotoğraf yarışması düzenleneceğini belirtti.

Akçaabat'ta ilk kez ödüllü fotoğraf yarışması düzenlediklerini ifade eden Bektaşoğlu "Akçaabat"ı farklı bakış açıları ile yeniden yorumlamak, geleneksel yaşam izlerini kültürel bir mirasa dönüştürmek ve geniş kitlelere ulaştırmak üzere bir fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Doğası, denizi, tarihi, kültürel zenginliği, sportif birikimi, tarımsal yaşamsal hareketliliği ile geniş coğrafyasında çiçeklere durmuş yaylaları, akarsuları, gölleri, endemik bitkileri, el sanatlarını farklı bakış açıları ile fotoğraflamak ve bu fotoğraflarla kalıcı eserler oluşturmak amacıyla, belediyemiz ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile 14 – 16 Temmuz 2016 tarihleri arasında halka açık, ödüllü " Zeki Sezgin Foto Maratonu"na tüm fotoğraf severleri bekliyoruz" dedi.

Açıklamada, yarışmada ödül ve sergileme alan eserlerin 

turhan-bektasoglu.jpg

Akçaabat Belediyesi  web sitesi "www.akcaabat.bel.tr" ile TFSF'nin "www.tfsf.org.tr" ve "http://tfsfonayliyarismalar.org" sitesinde yayınlanacağı belirtildi.

Yarışmaya başvuruların, http://tfsfonayliyarismalar.org adresi üzerinden yapılacağı, katılım bilgileri ve şartnamenin Akçaabat Belediyesii web sitesinden ve  www.tfsf.org.tr ve http://tfsfonayliyarismalar.org adresleri üzerinden ulaşılabilecekleri kaydedildi.

Ayrıca yarışmada, birinciye 3 bin lira, ikinciye 2 bin lira, üçüncüye 1500 lira, özel ödül 1000 lira, mansiyon 5 adet 500 lira, sergileme ödülü alan 40 fotoğrafa 100 lira para ödülü verileceği bildirildi.

 

zeki-sezgin-foto-yarismasi-afis.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler