Fırtına Etkili Oldu

Fırtına Etkili Oldu

Trabzon’da muhtemel fırtına ve yağış uyarısı sonrası, dün akşam saatlerinde gökyüzünü kaplayan kara bulutların ardından çıkan fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Trabzon’da  muhtemel fırtına ve yağış uyarısı sonrası, dün akşam saatlerinde gökyüzünü kaplayan kara bulutların ardından çıkan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 20 dakika süren fırtına ortalığı birbirine katmaya yetti. Akçaabat genelinde birçok ağaç devrilirken, Yenimahalle’de bir aracın üzerine binadan tuğlalar düştü.

 Akçaabat sahilde bazı ağaçları deviren fırtına Trabzon genelinde de etkili oldu.

Trabzon'da İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler dün akşam saatlerinden itibaren il genelinde etkili olan fırtınanın yol açtığı 27 çatı ve baca uçması, yangın ile trafik kazasına müdahale etti.

Ortahisar, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Akçaabat ve Of ilçelerinde 17 tehlike arz eden çatı ve baca uçması olayına müdahale eden ekipler, bazı ilçelerde meydana gelen 8 baca ve bina yangınını da söndürdü.

Akçaabat Lisesi bahçesinde bulunan tarihi bir çınar da fırtınaya dayanamayıp devrildi. Fırtınada kimsenin yaralanması ise tek sevindirici yanı oldu.

akcaabat-firtina-hasari.jpgakcaabat-firtina-hasara-neden-oldu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler