Fatih Parkı’nda son keşif

Fatih Parkı’nda son keşif

Fatih Parkı’nda son keşif

 

“Modern ve Daha Yaşanılabilir Şehir Akçaabat” hedefi doğrultusunda kentin görünümünü değiştirecek projeleri birbiri ardına hayata geçiren Akçaabat Belediyesi Fatih Parkı’nda gerçekleştireceği proje için geri sayıma başladı.

Başkan Osman Nuri Ekim, yakında çalışmalarına başlanacak olan düzenlemeyle ilgili olarak son kez Fatih Parkı’nda proje üzerinden incelemede bulundu.

Hafta sonu başlaması planlanan proje ile ilgili olarak  bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ekim, şunları söyledi:

“2019 yılı Mahalli İdareler genel seçimleri öncesinde vatandaşlarıma vaatlerimiz oldu. Bunlar arasında ‘Alt yapısı, üst yapısı, imarı, cadde ve meydan düzenlemeleriyle kentimizin tüm yapısal problemlerini çözmek, yemyeşil bir Akçaabat için yeni alanlar oluşturmak, tertemiz çevre dostu projeler üretmek, halkımızın yaşam kalitesini arttırmak’ gibi ifadelerim yer alıyordu. Bu minvalde Akçaabat şehir merkezinde Fatih Parkını yenileyerek nitelikli kullanım alanları içerisine kazandırmayı planladık. Bu proje ile Akçaabat’ımız çok önemli bir meydan kazanarak vatandaşlarımız şehir merkezinde zaman geçirebilecek bir yere daha kavuşmuş olacak. Mevcut alanda peyzaj düzenlemelerinin yanında zemin, kent mobilyaları, ışıklandırma çalışmaları ve engelli rampalarının düzenlenmesi ile “engelsiz ulaşım” çalışmaları yapılacak. Proje kapsamında şehir içi bağlantı yolundaki trafik ve parklanma sorununu da ele aldık.”

akcaabat-fatih-parki.jpgakcaabat-fatih-parki-inceleme2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler