Evlendirme Oyunu Eğlendirdi

Evlendirme Oyunu Eğlendirdi

2. Açık Hava Tiyatro Günleri’nde Akçaabat Belediye Tiyatrosu “Evlendirme” adlı Oyunu İle Ev Sahipliği Yaptı

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen Açık hava tiyatro günleri yedinci akşamında Akçaabat Belediyesi “Evlendirme” tiyatro oyunu ile ev sahipliği yaptı. Oyun, tiyatro severler tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

Programa; Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Belediye tiyatro oyununda; zengin bir beyzadenin evlenmek için kız aradığını duyan Kavuklu ile Pişekâr’ın kızlarını bu zengin beyzadeye vermek için kurdukları planlar sahnelenmekte. Kavuklu ile Pişekarın bu planları neticesinde işler istedikleri gibi gitmez. Olayların birbirine karışarak içinden çıkılmaz ve komik bir hal almasıyla gelişen olay örgüsü tiyatro severlere oldukça keyifli saatler yaşattı.

Osman Gümrükçü ’nün yönettiği tiyatro oyunun kadrosu ise; Recep Şen, Bülent Mumcu, Ömer Gedikli, İlhan Özdemir, Medet Cihanoğlu, Sadık Şahin Çarkçı, Yusuf Altın, Gülen Kerimoğlu, Vahit Yılmaz, Zehra Alper, ışıkta Çağlar Hacısalihoğlu, dekorda Hasan Şahinbaş ve müzikte Çağlar Bakıoğlu yer aldı.

Tiyatro gösterisinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat Belediye Tiyatrosu yönetmeni Osman Gümrükçü ’ye ekip adına çiçek takdim etti.

evlendirme2.jpg

evlendirme3.jpg

evlendirme1.jpg

evlendirme.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler