Et Kombinasının açılışı yapıldı.

Et Kombinasının açılışı yapıldı.

Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinasının açılışı yapıldı.

Arsası Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinasının açılışı yapıldı.

Trabzon Et Kombinasının Akçaabat’ta yapılan açılışına Tarım ve Orman Bakanı Prof Dr. Vahit Kirişçi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Trabzon Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve milletvekili adayları, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Genel Müdürler, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe, Kurum ve Kuruluşların idari amirleri, Siyasi Partilerin Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri,  Akçaabat Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

70 büyükbaş ve 200 küçükbaş hayvan kapasitesine sahip olan Trabzon Et Kombinasının açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. Trabzon Et ve Süt Kurumu Trabzon Et kombinasında 2 bin 600 ton kıyma, 450 ton kuşbaşı, 200 tondan fazla kavurma olmak üzere antrkot ve diğer ürünler burada üretilip Trabzon başta olmak üzere bölge illere sevk edilecek.

BAŞKAN EKİM TEŞEKKÜR ETTİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın mega projelerle buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Ekim, “Trabzon Et Kombinası, bölgemiz için büyük öneme sahip bir tesistir. Et Kombinası günlük 250-300 adet büyük ve küçükbaş hayvanın kesimine uygun olarak inşa edilmiştir ve 410 ton depolama alanı bulunmaktadır. Trabzon Et Kombinasının kapasitesi ihtiyaçlar dahilinde arttırılacaktır. Bölgemiz ekonomisine hatta özellikle Akçaabat’ımzın ekonomisine önemli katkı sağlayacak olan bu tesis, yerli et üretiminde artış sağlayacaktır. Yerli et üretiminde sağlanan bu artış ise dünyaya ün salan coğrafi işaretli Akçaabat Köftemizin lezzetine lezzet katarak köftemizin tanınırlığını arttıracak. Trabzon Et Kombinası, Hem vatandaşımız için hem de bölge ürünlerimiz için büyük bir yatırımdır. Ben, Akçaabat’ımıza yapılan yatırımlar ve çalışmalar için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bürokratlarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teker teker teşekkür ediyor; şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

trabzon-et-kombinasi-acilisi-yapildi.jpeg

trabzon-et-kombinasi-acilisi-yapildi1.jpeg

trabzon-et-kombinasi-acilisi-yapildi2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler