ERNİL Yapı’ya Görkemli Açılış

ERNİL Yapı’ya Görkemli Açılış

Anka Seramik ERNİL Yapı’ya Görkemli Açılış

 

 

Akçaabat’ın önde gelen inşaat şirketlerinden ERNİL Yapı, Ortahisar’daki showroomunu görkemli bir törenle hizmete açtı.

Sahipliğini Erol Gedikli’nin yaptığı Ernil Yapı’nın Pelitli’deki açılışına, İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan, ANKA Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aydın, ERNİL Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Miraç Gedikli ile çok sayıda davetli katıldı.

 

ERNİL Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli, açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün 3. şubemizi açmanın haklı gururu içerisindeyiz. Biz ERNİL yapı olarak gelişen altyapımız güçlü kadromuz ve büyüyen bayii ağımızla birlikte her geçen gün yeniliklerimize bir yenisini daha ekleyerek ilerliyoruz. ERNİL yapı firması bir ailedir. Bütündür. Sizlerde bu ailenin birer parçasısınız. 2001 yılında 1 çalışanla başladığımız bu yolda bugünlerde 50 kişiye iş kapısı oluyoruz. ERNİL Yapı firmamızın büyümesinde gelişmesinde rol oynayan emekçi arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Geçmişten Bugüne Desteğini Bir an bile eksik etmeyen ANKA seramik ailesine sizlerin huzurunda tekrardan teşekkür ediyorum.  Biz birlikte büyüyen bir aileyiz. Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Ernil Yapı açılışında, ANKA Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aydın, TBMM İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de birer selamlama konuşması yaparak, açılışı yapılan iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

anka-seramik-acilis-2.jpganka-seramik-acilis-3.jpganka-seramik-acilis.jpganka-seramik-acilis-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler