Erdöl Açıkladı

Erdöl Açıkladı

Özel İmperial Hastanesi Kuruluşunun 1. Yıldönümünü Kutladı. Erdöl Akçaabat Hastane inşaatının yakında başlayacağını belirtti.

Özel İmperial Hastanesi Kuruluşunun 1. Yıldönümünü Kutladı.

 

Trabzon’da bir yıl önce hizmete başlayan Özel İmperial hastanesi kuruluşunun 1.Yılını Akçaabat Kültür Merkezi’nde kutladı.  Programa Trabzon Valisi Nuri Okutan, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İmperial Hastanesi Başhekimi İrfan Coşkun ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Sunuculuğunu  fıs fıs İsmail lakaplı Süleyman Yağcı’nın yaptığı kutlama programına Fadime tiplemesiyle Karadenizliler’in sevgisini kazana Ahmet Yıldırım renk kattı

 

 

Programda konuşan Trabzon Valisi Nuri Okutan Trabzon’un her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli atılımlar gerçekleştirdiğini Özel Hastanecilik anlamında da İmperial Hastanesinin bizlere çok güzel bir örnek olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.

İNŞAAT YAKINDA BAŞLIYOR

Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl İse yaptığı konuşmada İktidarları döneminde sağlık alanında çok büyük değişimler yaşandığını bu değişimden Trabzon’un fazlasıyla nasiplendiğini belirtti. Erdöl “Sağlıkta yaptığımız atılımlar her geçen gün artarak devam etmektedir. Trabzon’da 4 yüz yataklı araştırma hastanesi yol güzergâhında oluşan sorunları da hallettik. İnşaata ve yola kısa sürede tekrar başlanacak. Öte yandan Akçaabat’taki 250 yataklı hastane ihalesini gerçekleştirdik ve yer teslimi yaptık. Kısa sürede inşaata başlanacaktır” dedi.

 

 

İmperial Hastanesi Başhekimi D.M. İrfan Coşkun ise konuşmasında, bir yıl içerisinde çok büyük bir aşama kaydettiklerini, Bölgemizde sadece hastanecilik değil sosyal ve kültürel manada da birçok etkinliğe destek olduklarını belirtti. Dr. Coşkun, “Hastanemiz Kemoterapi Haricinde tüm dallarda hizmet vermektedir. 32 uzman hekimle bölgemiz insanına en iyi sağlık hizmeti vermenin sevincini yaşamaktayız. Amacımız yakın zamanda ISO belgesi sahibi olmak ve bebek dostu hastane olmaktır. Bizlerin bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler