Emniyetten Vatandaşlara Uyarı

Emniyetten Vatandaşlara Uyarı

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşlara broşür dağıtarak, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

 

 Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’nce bastırılan ve üzerinde, işyerinden, otodan ve evden hırsızlıklara karşı alınması gereken önlemleri içeren broşürler  Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince ilçedeki vatandaşlara ve işyerlerine dağıtıldı. “Birlikte Düşünelim, Birlikte Karar verelim, Birlikte Uygulayalım” sloganıyla dağıtılan broşürlerde vatandaşlara, otonuzun anahtarını kısa sürede olsa üzerinde bırakmamaları, Otonuzun içerisinde değerli eşyalarınız saklamamaları, otonuzu gece karanlık alanlara park etmemeleri,  İşyerlerine mutlaka güvenlik kamerası kurmaları, işyerlerinin kapılarını dayanıklı malzemelerden yapılmasını, işe alacakları kişiler hakkında bilgi sahibi olmaları, dış cepheden bakıldığında içerisinin görülmensin engelleyen poster veya afiş kullanmamaları gibi uyarılar yer alıyor.

15 bin adet bastırılan broşürlerde vatandaşların polise yardımcı olmaları ve tanık oldukları olayları ücretsiz olan 155 numaralı ücretsiz telefon hattına bildirmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler