Emniyetten Operasyon

Emniyetten Operasyon

Akçaabat İlçe ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık v Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce (KOM) yapılan operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Akçaabat İlçe ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık v Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce (KOM)   yapılan operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, il merkezi ve Akçaabat’ta 21.12.2023 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerince kaçak alkol, tütün, tütün mamulleri, mükerrer bandrollü ve bandrolsüz emtia ürünlerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 122 kutu (24.413 dal) dolu makaron, 138 kutu (27.600) boş makaron, 17 paket gümrük kaçağı sigara, 74 adet elektronik sigara likiti, 30 adet gümrük Kaçağı Bandrolsüz Puro, 488 kg gümrük kaçağı nargile tütünü, 40,5 kg açık tütün,  29 adet gümrük kaçağı elektronik sigara puff ele geçirilmiştir” denildi.

Açıklamada "Kaçakçılık ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

ARANAN BİR KİŞİ GÖNDERİLDİ.

Öte yandan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince yapılan operasyonda cinsel taciz suçuyla aranan ve 13 ay 15 gün hapis cezası ile bulunan M.A  Yakalanarak Beşikdüzü Cezaevine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler