Ekonomik Toplantı Boş Çıktı

Ekonomik Toplantı Boş Çıktı

Akçaabat Sebatspor için düzenlenen değerlendirme toplantısıdan Tüketici Kredisiçıktı.

 

 

Akçaabat Sebatspor’da  ekonomik durumunun tartışıldığı toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Başkan Ağanoğlu, sahaya 13 sporcu ile çıkacaklarını ve küme düşerlerse de namusuyla düşeceklerini söyledi

 

Akçaabat Sebatspor’un içinde bulunduğu ekonomik darboğazı açmak için ilçenin önde gelenleri ile yaptığı durum değerlendirme ve çözüm önerileri toplantısından istenen sonuç çıkmadı.

Körfez Köfte salonunda gerçekleşen toplantıya, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Kaşif Töre Ağanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve taraftarlar katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Sebatspor’un geçmişteki itibarının tekrar geri kazanılması gerektiğini söyledi. Kaymakam Özkan kulübün bugün en önemli sorununun ekonomik olduğunu belirterek “geçmişte bir takım hatalar yapılmış ve bu günlere gelinmiş. Şimdi ortada bir sorun var. bu sorunu hep birlikte aşmalıyız” dedi.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, belediyelerin profesyonel kulüplere destek vermesinin önünün yasa ile kesildiğini ve bu nedenle direk maddi yardım yapmalarının söz konusu olmadığını ifade ederek “her şeye rağmen kulübümüz için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada yapabileceğimiz bir şey varsa yapmaya gayret gösteririz” dedi.

Başkan Türkmen, kulübe geçmişte verilen ve geri alınan alana bundan sonra bir yapılaşma veya tesis yapmanın mümkün olmadığını ve sahildeki yapılaşmanın tamamlanması nedeniyle Akçaabat Sebatspor’un işine yaramayacağını söyledi.

 

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Kaşif Töre Ağanoğlu ise yaptığı konuşmada federasyona lisansa engel borç için 303 bin TL borçları bulunduğunu ve bunu birkaç gün içerisinde ödemeleri gerektiğini söyledi. Başkan Ağanoğlu “Bu kulüp geçmişte çok kötü yönetilmiş. Bu şehirde doğdum ve bu şehirde okudum. 25 yıldan beride İstanbul’dayım. Akçaabat Sebatspor’un dışarıdaki itibarı çok kötü. Herkes bana “senin ne işin var o kulüpte diye soruyor. Ama ben buranın çocuğuyum” dedi. Para bulamadıkları takdirde sahaya 13 kişiyle çıkacaklarını belirten Başkan Ağanoğlu “303 bin TL’yi ödemezsek sahaya 13 sporcum ile çıkacağız. Durumumuz belli. Bu ligden düşersek te namusumla düşerim” dedi.

 

 

Toplantıda yöneticilerin bir bankadan 5’er bin TL tüketici kredisi çekerek kulübe vermeleri ve taksitlerini kulüp tarafından ödenmesine karar verildi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler