Ekim’den teşekkür, Zorluoğlu’dan övgü

Ekim’den teşekkür, Zorluoğlu’dan övgü

Ekim’den teşekkür, Zorluoğlu’dan övgü

Ekim’den teşekkür, Zorluoğlu’dan övgü

Büyükşehir Meclisi’nde Akçaabat’a yatırımlar konuşuldu. Zorluoğlu, Akçaabat’ın öneminden bahsederek Ekim’le güzel bir çalışma iklimi oluşturduklarını dile getirirken, Ekim de Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ve kurum amirlerine katkıda bulundukları projeleri tek tek sayarak teşekkür etti.

 

Ekim, hakkı teslim etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı toplantısının ilk oturumunda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Büyükşehir’in Akçaabat ilçesine yaptığı bazı önemli yatırımları isimleriyle zikrederek hem son durumları hakkında bilgi verdi hem de katkısından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.

 

Yatırımları özetledi

Akçaabat Kadınlar Pazarı’nın yeniden dizayn edilmesi planlanırken Büyükşehir’in katkısıyla yapılan değerlendirme neticesi mevcut alanın Otopark ve Pazar Yeri olarak karar verilen projeye geçtiğimiz günlerde start verildiğini dile getiren Belediye Başkanı Ekim, projenin bir iki ay içerisinde neticelendirilerek inşaat ihalesine çıkılacağını söyledi.

Ekim, Kavaklı’dan Yıldızlı’ya kadar olan kıyı düzenlemesinin startının da verildiğini, müteahhit firmayla proje çalışmalarını başlattıklarını hatırlatarak söz Bölgenin en büyüğü olacak Et Kombinasına getirdi. Ekim, yerini Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği kombinanın çok önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaparak Büyükşehir destekli diğer yatırımlar hakkında şu özet bilgileri aktardı:

“Spor Daire Başkanlığı ile plaj voleybolu ve futbolu etkinlik alanı çalışmaları Yaylacık Mahallesi kıyı şeridinde tamamlanmak üzere.

 

Anayol cephesine katkı talebi

Akçaabat’ın ana yol cephesinde problemimiz var. Projelendirip büyükşehir belediyemizle yapmak istiyoruz. Özellikle Millet Bahçesi çevresindeki cephelerin düzenlenmesi çok isabetli olacaktır ve bu hususta desteğinizi bekliyoruz. Şehir içerisinde uygulama yapacağımız sokağımız için ihale aşamasına gelindi.

Kanalizasyon ve atık su hususlarında TİSKİ ile çalışıyoruz. Yıldızlı bölgesindeki atık suyu batıya taşıyıp mevcut buradaki tesisimizi projelendiriyoruz, yılsonu buradaki çalışma bitecek ve ilçemizin kanalizasyon sistemini biyolojik arıtma yöntemi uygulanacak deniz deşarjıyla sonuçlanan sisteme çevirmiş olacağız.”

 

Teşekkür etti

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tüm bu çalışmalara ve bundan sonra gerçekleşecek olan çalışma ve projelerine katkılarından dolayı Zorluoğlu’na ve Büyükşehir çalışanı kurum amirlerine teşekkür etti.

 

Övgüyle bahsetti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Akçaabat’ın, Trabzon’un en önemli ilçelerin başında geldiğini belirttiği konuşmasında mevcut Belediye yönetimiyle birlikte güzel bir çalışma iklimi oluşturduklarını söyledi. Var olan diyaloğu daha da arttırıp çeşitlendireceklerini de belirten Zorluoğlu,  “Akçaabat’a daha güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler