Ekim'den İlk Mesaj

Ekim'den İlk Mesaj

Yeniden aday gösterilen Osman Nuri Ekim'den ilk mesaj

2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkan Adaylığına gösterilen Osman Nuri Ekim, teşekkür etti.

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde halkın teveccühü ile Akçaabat Belediye Başkanı seçilen Başkan Ekim, üstlendiği vazifenin gerektirdiği sorumluluğun daima bilincinde olarak hareket ettiğini dile getirdi. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde aldığımız oy oranını Allah’ın izniyle bu seçimde daha da arttıracağız. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç’le, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sezgin Mumcu’yla, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Muhammet Ali Yılmaz’la, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla, meclis üyelerimizle ve Cumhur ittifakı ortağımız milliyetçi Hareket Partisini tüm kadrolarıyla dokunmadık gönül, tutmadık el bırakmayacağız. Her zaman yaptığımız gibi yine azimle ve kararlılıkla ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne dek merkez –kırsal ayırt etmeksizin Akçaabat’ımızın tüm mahallelerine hizmet götürmeye gayret ettik. En ücra yerdeki hemşehrimize ulaşmaya çaba gösterdik. Kapımızı daima tüm vatandaşlarımıza açık tuttuk. Biz kapımızı açtık; onlar da bizlere gönüllerini açtılar; dualarında yer verdiler. Yine ve yeniden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize durmak yok; var gücümüzle, tüm benliğimizle çalışmaya devam edeceğiz. Akçaabat’ımıza gönlümüzü verdik; ömrümüzü de vermeye hazırız. Akçaabat’ın evladı olarak bugüne dek verdiğimiz sözleri yerine getirdik; yine yerine getireceğiz. Gücümüz halk; gönlümüz Akçaabat.

Bizleri tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı adaylığına layık gören başta liderimiz, AK Parti Genel Başkanımız,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen’e ve AK Parti Trabzon Milletvekillerimize, önceki dönem milletvekillerimize, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sezgin Mumcu’ya,AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Muhammet Ali Yılmaz’a AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatımıza, dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Halkımızın teveccühüne mazhar olabilmek için daima çalışacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler