Ekim Vatandaşlarla

Ekim Vatandaşlarla

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik işlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlılarla bir araya geliyor.

 

Çarşı esnafını ziyaret ediyor; site sakinleriyle buluşuyor; şehirdeki hanımlarla, lise ve üniversiteli gençlerle bir araya geliyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Akçaabat’ta 2019 yılından 2023 yılına kadar yapılan çalışmaları tek tek anlatıyor. Gençlerden, vatandaşlardan, esnaflardan ve site sakinlerinden gelen talepleri değerlendiriyor; sorunların çözüme kavuşması hususunda gerekli incelemeleri başlatıyor.

VATANDAŞIN DERDİNE DERMAN OLMAK İÇİN BURADAYIZ

Ziyaretler esnasında vatandaşların talep, istek ve önerilerini dikkatle dinleyen ve kısa sürede çözüme ulaştırmaya özen gösteren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Biz, vatandaşlarımızın derdine derman olmak için, sorunları çözmek için varız; bunun için çalışıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. 130 bin nüfuslu ve 73 mahalleli bir ilçede her yere hizmet götürüyoruz. Hizmetlerimizi adil, ölçülü ve imkanlarımız çerçevesinde tüm mahallelerimize dağıtıyoruz. Akıl akıldan üstündür; ortak akıl her şeyden üstündür düsturuyla çalışıyoruz. Akçaabat’ımızı tüm hemşehrilerimizle birlikte geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. İstiyoruz ki dışardan bakanların gıpta ettiği bir şehrimiz olsun. Yediden yetmişe tüm hemşehrilerimiz yaşam kalitesi yüksek bir şehirde yaşasın. Bunun için tüm ekibimizle var gücümüzle, gece gündüz durmadan gayret ediyoruz. Şehrimize gerek bakanlıkların gerek hayırsever iş insanlarının destekleriyle gerekse belediyemizin imkanlarıyladevasa yatırımlar kazandırıyoruz. Akçaabat’ımız da Akçaabatlılarımız da hepimiz için çok değerli; hak ettiği değeri alabilmesi için de sizlerden aldığımız güçle çalışıyoruz. Kültür sanat faaliyetlerinden spor aktivitelerine, ulusal ve uluslararası organizasyonlardan turizme, devasa yatırımlardan üretime ve istihdama kadar şehrimizin yararına olan her işi ince ince planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Her fırsatta hem sokakta, hem işyerlerinde hem okullarda hem parklarda hem de sitelerde hemşehrilerimizle hasbihal ediyor; hemşehrilerimizden aldığımız geri dönüşlerle ufkumuzu genişletiyoruz. Sizler isteyeceksiniz; bizler de imkanlarımız ölçüsünde yapacağız. Büyük küçük tüm hemşehrilerimize sözümüz var. Söz verdiklerimizi de tek tek yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizler gibi sizler de Akçaabat sevdalısısınız.” Dedi.

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZDE HERKESE AÇIK

Her daim vatandaşın yanında ve yakınında yer alan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Vatandaşlarımızın derdinde kederinde, zor zamanında ya da sevincinde her zaman yanındayız. Bazılarınızın oğlu bazılarınızın kardeşi gibiyim. Beni, aynı evin insanı gibi gören hemşehrilerim için elbette yorulmadan çalışacağım. Bizim kapımız da gönlümüz de herkese açık. Biz, birlikte bir bütünüz. İmkanlarımız dahilinde herkese koştuk; koşmaya da devam edeceğiz. Bizim sevdamız bitmez. Akçaabat’ta bağrında yetişmiş biri olarak bu yollarda hep birlikte yürüdük. Gidecek daha çok yolumuz var.” Şeklinde konuştu.

akcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-rutin-belediyecilik-islerinin-yani-sira-sik-sik-akcaabatlilarla-bir-araya-geliyor-1jpeg.jpegakcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-rutin-belediyecilik-islerinin-yani-sira-sik-sik-akcaabatlilarla-bir-araya-geliyor-3.jpegakcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-rutin-belediyecilik-islerinin-yani-sira-sik-sik-akcaabatlilarla-bir-araya-geliyor.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler