Ekim Gençlerle Buluştu

Ekim Gençlerle Buluştu

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı katılımcıları ve görevlileri ile Akçaabat’ta bir araya geldi.

 

Cumhurbaşkanlığı Koordinesinde ve Karadeniz Teknik Üniversitesinde ev sahipliğinde bu yıl Trabzon’da üçüncüsü düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı Gala Gecesi Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde Akçaabat’ta yapıldı.

Akçaabat’ta yapılan programa Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Üniversitelerin öğretim görevlileri, DOKKAF görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Sohbet ve müzik eşliğinde keyif dolu anların yaşandığı programda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın gala programına, Horon’un başkenti olan, Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Bilindiği üzere Doğu Karadeniz Kariyer Fuarının üçüncüsü bu yıl 4-5 Mart 2022 tarihleri arasında Şenol GÜNEŞ Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda yapılıyor. Bugün ilk gününü tamamladık ve yarın ikinci günüyle birlikte fuarımızı sonlandıracağız.

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki yedi üniversitenin paydaşlığında düzenleniyor. Fuar alanında mühendislikten sanayiye, eğitimden iletişime kadar her bölümden öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yüzlerce firma stantlarını kurdu. Bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturuldu. Kazan Kazan metodu kapsamında firmalar elde edecekleri CV havuzu ile iyi yetişmiş öğrencileri seçme imkânı bulurken, öğrenciler de kendilerini geliştirebilecek okul hayatları sürecinde stajlarını yapabilecekleri alanlarına uygun kurumları keşfetme imkanına sahip oluyorlar. Bu kapsamda organize edilen fuarımızın başta geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarının (DOKKAF) organizesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Fuarın yapıldığı Medical Park Stadyumunda inşallah bu yıl  “O Sene Bu Sene” diyerek Trabzonspor’umuzun şampiyonluğunu kutlamayı rabbim bizlere nasip eder temennisi ile sözlerime son verirken katılımlarınızdan ötürü sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Kalın Sağlıcakla.” Dedi.

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskan2i.jpg

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler