Eğitime Katkı Yaptılar

Eğitime Katkı Yaptılar

Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu’na hayırsever ve iş adamalarınca yaptırılan teknolojik sınıflar törenle hizmete açıldı.

 

Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu’nun hayırsever vatandaşlar ve iş adamlarınca yaptırılan ve  21 teknoloji sınıfı, okul bahçesinde yapılan tören ile hizmete girdi.  Açılış törenine, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Sebatspor Başkanı Cemil Kalkışım, İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Haçkalı ve Mustafa Hikmet Eyüboğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Okul Müdürü  Nedim Topsakal, hayırsever işadamları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Nedim Topsakal, 120 yıllık bir geçmişe sahip okulun en anlamlı günlerden birisini yaşadığını, 32 dersliği bulunan okulun 21 dersliğinin hayırsever iş adamlarınca son teknolojik imkanlar kullanılarak öğrencilerin hizmetine sunduklarını belirtti. Topsakal, “okulumuz son 3 aylık dönemde önemli çalışmalar yaptık ve eski görüntüsünden uzaklaştırmayı başardık. Okulumuz bugün sahip olduğu en yeni teknolojik imkanlar ile ilimizde 1. sıraya yükselmiştir. Amacımız tüm okulu teknoloji ile donatarak kalite ödülünü almak ve Türkiye’nin sayılı okulları arasına sokmaktır.  Bu çalışmada hiçbir desteğin esirgemeyen iş adamlarımıza ve okul-aile birliğimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hayırseverler adına konuşan Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, insana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu, Kulübü adına okulda bir sınıf yaptırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti ve hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

 

Tören sonrası Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan tarafından sınıfların yapılmasına katkı yapan iş adamlarına birer plaket verildi.

Aralarında Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin de bulunduğu hayırseverlerin yaptırdığı teknolojik sınıflarda, öğrenciye özel koltuk, projektör, bilgisayar  ve çeşitli teknolojik ürünler yer alıyor.

 

TÖREN FOTOGRAFLARINI YANDA BULUNAN FOTO GALERİDE BULABİLİRSİNİZ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler