Düğün Sezonu Başladı

Düğün Sezonu Başladı

Pandemide Unutulan Düğünler Yeniden Canlandı

Pandemi nedeniyle uzunca bir ara verilen düğün sezonu, yeniden canlandı. Yasakların 1 Temmuz 2021 itibariyle kalmasının ardından  Akçaabat’ta da düğün sezonu çok hareketli gidiyor. İlçemizde  günde en az 10 düğün yapılırken, düğünlerdeki çoşkulu kalabalık eski gülerine dönmenin heyecanını yaşıyor.

Tuğba-Miraç Topal

Ayşe-Necati Öztürk çiftinin güzel kızları Tuğba ile Saliha-Muhammet Topal çiftinin yakışıklı oğulları Miraç, Remzi Green Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bir törenle birlikte yaşama ilk adımlarını attılar. Akçaabat Müftüsü Alaettin Kırbıyık’ın nikâhını kıydığı, Rize Derepazarı Müftüsü Metin Dertli'nin şahitliğini yaptığı nikâhla evlenen genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

dugun1.jpg

Merve-Enes Yılmaz

Pervin-Ahmet Can Karabacak çiftinin güzel kızları Merve ile Hülya-Mustafa Yılmaz çiftinin yakışıklı oğulları Enes, Remzi Düğün Salonu’nda düzenlenen bir törenle evlendiler. Genç çiftleri akraba ve dostları yalnız bırakmadı.

dugun2.jpg

Yeşim- Nusret Misir

Halise- Musa çiftinin güzel kızı Yeşim ile Mevlüde- Cevdet Misir’ın yakışıklı oğlu Nusret’in düğün töreni 12 Temmuz Pazartesi günü Kalıntaş Gold düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğün töreninde akraba ve dostları genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

dugun3.jpg

Selma –Miraç

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı  Yaşar Erbaşaran kızını evlendirdi. Keziban- Yaşar Erbaşaran çiftinin güzel kızları Selma ile  Fatime-Hacı Yazıcı çiftinin yakışıklı oğlu Miraç’ın düğün töreni 15 Temmuz Perşembe günü Kalıntaş Gold Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in nikâhını kıydığı, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Eski Milletvekili Ali Kemal Başaran’ın şahitliğini yaptığı nikahla evlenen genç çifti yakınları yalnız bırakmadı.

dugun4.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler