Düğün Salonu Spor Salonu Oluyor

Düğün Salonu Spor Salonu Oluyor

Mülkiyeti, Akçaabat Belediyesi’ne ait olan eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürülüyor.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2019 Mahalli Seçimlerinde halka vaat ettiği vizyon projelerini tek tek hayata geçiriyor.

 

Çok Amaçlı Spor Merkezi, aynı anda birden çok yaş grubuna ve kişiye hizmet verilebilecek kapasitede olacak şekilde projelendirilerek tadilat işlemelerine başlandı. Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde 2 adet büyük spor salonu, kafeterya ve çok amaçlı derslik bulunacak.

SAĞLIKLI YAŞAM HAREKETLE BAŞLAR

Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sağlıklı yaşam için temel kuralın hareketli yaşam olduğunu belirterek yediden yetmişe tüm Akçaabatlılar için tam donanımlı bir Spor Merkezi oluşturacağını vurguladı. Başkan Ekim, “ Akçaabat’ımız tarihten beri spora düşkündür. Çağımızda hemen hemen herkes sporun bir dalıyla uğraşıyor. Biz de Akçaabat Belediyesi olarak, tüm hemşehrilerimizin ilgi alanlarına hitap edebilecek olan spor kursları açarak onları sporla buluşturuyoruz. Oluşturacağımız Çok Amaçlı Spor Merkezimizle, kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş olacağız. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli hizmet vereceğiz. 2019 Mahalli seçimlerinde Akçaabatlı hemşehrilerimespor salonu sözü vermiştik ve bunu yerine getirmek için hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Tadilat işlemlerine başladığımız Çok Amaçlı Spor Merkezimizin projesi beni heyecanlandırıyor. Bittiğinde tüm vatandaşlarımdan tam not alacağına inanıyorum. Bizim derdimiz de sevdamız da Akçaabat’ımızdır ve Akçaabatlı gönüldaşlarımızdır. “ dedi.

SÖZ VERDİ, YAPIYOR; DETAYLAR NELER?

Akçaabat’ın spor branşlarında, kurslarında ve turnuvalarında aktif olduğunu ve bu sebeple tam donanımlı, geniş kapasiteli, fonksiyonel bir alana oldukça fazla ihtiyaç duyulduğunu konuşmasında vurgulayan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Belediye olarak yaşam boyu spor felsefesiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik ediyoruz. Yapımına başladığımız Spor Merkezimiz de bu amaca hizmet edecek. Burada uzman antrenörler tarafından step- aerobik-pilates, Karate-Judo-Jimnastik, eğitici-yaratıcı drama gibi birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor Merkezimizde  2 adet büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik olacak. Spor Merkezimizin bazı yerlerinde çocuklara ve sporculara yönelik tırmanma duvarları olacak; bazı duvarlarında ise yaş gruplarına göre eğitsel oyunlar yer alacak. Spor Merkezimiz herkese hitap edecek. Bir aile düşünün; anne spor salonunda spor yaparken baba kafeteryada vakit geçirebilecek çocuk çok amaçlı dersliğimizde yapılan etkinliklere katılabilecek. Hem ailecek verimli hem de ilgi alanlarına göre vakit geçirmiş olacaklar. Böylece, spor kültürü küçükken ve ailede başlayacak. Her yaşta spor, aile boyu spor sloganıyla yola çıktık, alnımızın akıyla üstesinden gelip sözümüzü yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

spor-salonu-inceleme-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler