Dernekten Emniyet'e yeni araç

Dernekten Emniyet'e yeni araç

Akçaabat ilçe Emniyet Müdürlüğüne yeni araç tahsis edildi.

Akçaabat ilçe Emniyet Müdürlüğüne yeni araç tahsis edildi.  

Akçaabat ilçe Emniyet Müdürlüğüne Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından yeni araç tahsis edildi.  

Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği ile Akçaabatlı işadamları Necati İsak, Halis Özgüneş ve Aydın Birincioğlu’nun destekleri ile alınan araç, bugün düzenlenen törenle görevli polis memurlarına takdim edildi.

emniyete-yeni-arac.jpg

Anahtar teslim töreninde konuşan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, Emniyete yapılan desteklerden dolayı teşekkür ederek “1991 yılından bu güne kadar, dernekte hizmet veren başkan ve yöneticileri ile derneğe gönüllü bağışta bulunan Akçaabat halkına teşekkür ediyoruz. Bağış yapılan bu üçüncü aracımız. Bu aracın alınmasında büyük katkısı bulunan Akçaabat Oto galericiler Derneği Başkanı Necati İsak ile İş adamlarımız Halis Özgüneş ve Aydın Birincioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

emniyete-yeni-arac2.jpg

Yapılan konuşmaların ardından araç alımında katkıda bulunan Necati İsak, Halis Özgüneş ve Aydın Birincioğlu’na plaket takdim edildi. Tören, yeni aracın anahtarının emniyet ekiplerine teslim edilmesinin ardından hep beraber yenilen öğle yemeğiyle son buldu.

İlçe emniyet müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen araç teslim törenine; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Oto Galericiler Dernek Başkanı Necati İsak, Özgüneş Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Haliş Özgüneş, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu ile işadamları ve davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler