Cumur'dan İnşaata Ziyaret

Cumur'dan İnşaata Ziyaret

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Devlet Hastanesi’nin yeni binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Cumur, çalışmaların planlanandan hızlı gitmesini sevindirici buldu.

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, yapımında büyük emeği bulunan Akçaabat Devlet Hastanesi’nin Yaylacık Mahallesi’ndeki yeni binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Cumur, çalışmaların planlanandan hızlı gitmesini sevindirici buldu.

Beraberindeki AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Başkan Yardımcıları Aydın Birincioğlu ve Yakup Yılmaz, ilçe yöneticisi Hasan Eroğlu, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Çelik ve Belediye Meclisi Üyesi Özkan Öztürk’le inşaatın tüm ünitelerine giren ve  yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Mustafa Cumur, “hayalimizin gerçek olmasının yakınlaşması bizi de heyecanlandırıyor” dedi.

İncelemelerde hastane inşaatı hakkında bilgiler veren şantiye görevlisi İnşaat Mühendisi Sinan Cavrar, inşaatın planlandığı şekilde devam ettiğini ve bir yıl içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti. İnşaatın betonarme kıs-mının büyük oranda tamam-landığını ve aynı anda 200'ün üzerinde işçinin inşaatta çalış-tığını ifade eden Cavrar, betonarmenin yanında diğer kısımlarda da ince işçiliklere başlandığını ve taahhüt edilen süre içerisinde hastanenin teslim edileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler