Coşkulu Karşılama

Coşkulu Karşılama

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen, Zafer Ofluoğlu ve İl Başkanı Sezgin Mumcu, akşam saatlerinde kente geldi.

Bakan Karaismailoğlu ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayları, Trabzon Havalimanı’nda yoğun kalabalık tarafından coşku ile karşılandı.

Karaismailoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Türkiye yüzyılı için doğru zamanda doğru doğru adamla koşmaya hazır mısınız? İşimiz çok, zamanımız yok, 6-0'a hazır mısınız? Arafilboyu'nda doğmuş, Yenimahalle'de büyümüş, Avni Aker'de coşmuş, bu şehrin yetiştirdiği bir kardeşiniz olarak bu ülke için, Trabzon için hep birlikte koşmaya çalışıyoruz. 14 Mayıs'a az kaldı, Trabzon'da çalmadık kapı girmedik ev bırakmayacağız. Trabzon vatanına milletine aşık bir şehirdir, bütün oyların hepsine talibiz. Trabzon'u yeniden fethedeceğiz. Cumhurbaşkanımız önderliğinde bugüne kadar  hayal edilememiş bir çok şeyi yapan Türkiye'nin peşinde koşmaya hazır mısınız? Son 20 yıldır Türkiye öncesine göre çok farklı. 100 yılda yapılabilecek şeyleri 20 yıla sığdırdık. Her yere Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını attık. Hep birlikte liderimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Trabzon'un sorunlarını, taleplerini biliyoruz.  Önümüzdeki günlerde açıklamalarımızda bunları açık şekilde açıklayacağız, icraatlerimizi göstereceğiz. Bugüne kadar çok şey yapıldı, AK Parti hükümetlerinin en büyük icraati yaptıklarıyla yetinmedi. Trabzon Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Bu iş bitmiştir, aynı motivasyonla 30 gün koşturacağız ve ülkemizin büyük adımlarını tüm dünyaya duyuracağız. Kandil'in işaret ettiği parmakları hep birlikte kıracağız. Dünyanın en büyük en güçlü liderinin sesinin daha gür çıkması için Trabzon'da sandıkları patlatacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler