Çiçekler Belediye Serasından

Çiçekler Belediye Serasından

Akçaabat Belediyesi tarafından üretime katkı sağlamak amacıyla kurulan Bitki Üretim Seralarında yetiştirilen bitkiler, Akçaabat sokaklarını süslüyor.

 

Akçaabat Belediyesi ekiplerince mevsim şartlarına uygun çiçekler; parklara, bahçelere, refüjlere ve kaldırım kenarlarına dikiliyor.

AKÇAABAT RENKLENDİ

Akçaabat Belediyesi ekiplerince Akçaabat’ın geneline dikilen rengârenk çiçek ve fidanlar şehrin atmosferini değiştiriyor. Mevsim geçişlerini de göz önünde bulundurarak gerçekleştirilen fidan ve çiçek dikimleri hazırlanan peyzaj planına göre gerçekleştiriyor.

Akçaabat’ta eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalar vatandaşa adeta görsel şölen sunuyor.

KAYNAKLARIMIZI VERİMLİ KULLANIYORUZ

Kaynakları verimli kullanmak ve ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla kurulan Bitki Üretim Seralarında bugüne kadar binlerce fidan ve çiçek üretildiğini ve tasarrufa geçildiğini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Son teknolojiyle donatılmış iki adet Bitki Üretim Seramızda üretilen fideler, köklendirip uygun ortam ve sıcaklıkta dikiliyor ve rutin aralıklarla bakımı yapılıyor. Bu fideler,  Akçaabat’ta yapılan peyzaj düzenlemelerinde kullanılıyor. Seralarımızda yetiştirilen bitki ve çiçekler mevsime uygun olarak Akçaabat’ımızı süslüyor; peyzaj çalışmalarıyla ilçemizin dört bir yanında toprakla buluşuyor. Doğasıyla ve yeşiliyle gönüllere taht kuran şehrimiz seralarımızda ürettiğimiz bitki ve çiçeklerle her mevsim rengarenk. Son teknolojiyle donatılmış Bitki Üretim Seralarımızla tüketen değil üreten bir Akçaabat olduk. Hem Akçaabat’ımıza hem ilimize hem de ülkemize katkı sağladık, örnek teşkil ettik. Daha yeşil, daha renkli ve daha temiz bir doğa için farkındalık oluşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

akcaabat-belediye-seralarinda-yetisen-cicekler.jpg

whatsapp-image-2023-12-12-at-13-10-36.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler