CHP İlçe Başkanlığı Yeni Üyelerine Kucak Açtı

CHP İlçe Başkanlığı Yeni Üyelerine Kucak Açtı

CHP İlçe Başkanlığı Yeni Üyelerine Kucak Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda, partiye yeni katılan üyelerine rozet takma töreni gerçekleştirdi.

Düzenlenen rozet takma törenine; Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek, Turhan Aydoğan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Bulut ve parti üyeleri katılım sağladı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Mustafa Bak, “Yeni üye olan değerli arkadaşlarımızın partiyle tanışması için bu töreni düzenledik. Burada onlarla birlikte ilk günümüzü sizinle geçirmek istedik. Pandemi sürecinde programlarımızı gerçekleştiremedik. Umarım daha güzel günlerde daha rahat bir şekilde buluşacağız.” dedi.

“Trabzon Üniversitesi’nin yeni yerleşke yeri Akyazı”

Milletten gizliyorlar diyen Bak, “Akçaabat’ın güncel sorunlarından biri olan Trabzon Üniversitesi için karar verilmiştir. Protokoller imzalanmış ve yeni yerleşke yeri Akyazı’da yapılacaktır. Bir rektörü ikna edemeyen milletvekilleri, rektörün talebiyle Akyazı’ya alındığını ama bunu Akçaabat halkına söyleyememektedir.” ifadelerini kullandı.

chp-ilce-baskani.gif

chp-ilce-baskanligi1.jpg

chp-ilce-baskanligi2.jpg

chp-ilce-baskanligi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler