Çelik "Bu Anlayışı Lanetliyoruz"

Çelik "Bu Anlayışı Lanetliyoruz"

Çelik'ten çok sert açıklama

AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Sultan Varlık Çelik'ten çok sert açıklama

Çelik yaptığı yazılı açıklamada, "CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Başkanının hakaret ve iftiralarla dolu karalamalarını talihsizlik olarak görüyor ve esefle kınıyoruz" dedi.

Sultan Varlık Çelik'in basın açıklaması.

Aziz milletimiz; son dönemde çok çetin badireleri, birlik ve beraberlik içerisinde, dünyada eşi benzeri görülmemiş büyük bir özveriyle atlattı ve atlatmaya devam ediyor. 15 Temmuz ve sonrasında halkımız yediden yetmişe tek yumruk olmuş, bu eşsiz birlik ve beraberliği Yenikapı’da taçlandırılmıştır. Reis-i Cumhur’umuz başta olmak üzere Başbakanımız ve muhalefet partilerinin genel başkanları bir araya gelerek “söz konusu vatansa gerisi teferruattır” demiş ve aziz Türk Milleti’nin bu konudaki ferasetini yedi düvelin zihnine kazımıştır.

Ülkemizin dört bucağında birlik rüzgârları eserken ana muhalefet partisinin Akçaabat Gençlik Kolları başkanının 02 Ekim 2016 günü sosyal medya hesapları üzerinden, partimizin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı’mız hakkında yayınlamış/paylaşmış olduğu hakaret ve iftiralarla dolu karalamalarını talihsizlik olarak görüyor ve esefle kınıyoruz.

Yayınlanan yazı ve sonrasındaki yorumlar kabul edilemez bir cahilliktir. Genç kardeşlerimize, fikirleri ve olayları değil de kişileri konuşturan bu anlayışı lanetliyoruz. Türk gençliğine saygısızlığı, hakaret etmeyi, başkasının hakkına tecavüzü mazur gören ve bunu yaşam stili haline getirmenin takdir edildiği zihin yapılarını en az terörizm kadar tehlikeli ve bölücü bir eylem olarak görüyoruz.

Bu kabul edilemez davranış şekli, sarfedilen cümleler, yapılan yorumların müellifi ve tetikleyicisi şahıs, bir yoldan geçen değil tam aksine sorumluluğunun bilincinde olan/olması beklenen bir siyasi parti yetkilisidir ve maalesef kimse sergilenen tutumu fevri ve şahsi gösteremez. Hadisenin, en dikkat çekici yanıdır budur. Husumet potansiyelinin hangi seviyede olduğunu göstermesi bakımından ibretliktir.

Sergilenen tutumu bir siyasi partimize gönül vermiş herkese tabii ki mal etmiyoruz lakin “Yenikapı Parkuru”nun ana muhalefet partisi yöneticileri nezdinde koşulamayacak derinlik ve ulaşılamayacak mesafeler barındırdığını da benzer örnekler (!) arttıkça halkımızda anlamış oluyor.

CHP Akçaabat Gençlik Kollar Başkanı hakkında gerekli yasal işlem Sanal Suçları Takip Birimlerince mutlaka başlatılmıştır. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe ve Trabzon İl Başkanlıklarının tutumlarının merak ediyoruz esasen!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler