Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Akçaabat Atatürk Parkı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı.

AKÇAABAT’TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

Akçaabat Atatürk Parkı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı.

Çelenk Sunma Töreni’ne; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yanı sıra Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri kapsamında yapılan Çelenk Sunma Töreninde ilk olarak Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Atatürk Anıtına Çelenk Sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve Akçaabat Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Kader Yaylı yönetiminde hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

1-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler