Çavuş, Eğitim Atağı Yaptı

Çavuş, Eğitim Atağı Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat’ta bu yıl daeğitim alanında birçok yatırımı gerçekleştireceklerini belirtti

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan gelişmelerin Akçaabat için yıllardır özlemi duyulan birçok yatırımı hayal olmaktan çıkaran gelişmeler olduğunu belirtti. Osman Çavuş, Akçaabat'a kazandırılan eserlerin arkasında milletvekili Mustafa Cumur'un çok büyük katkısı olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

İşte yapılması planlanan eğitim yatırımları.

 

Anadolu Öğretmen Lisesi

 

Binasının yapımı için 15 milyon liralık ödenek ayrılan Akçaabat Anadolu Öğretmen Lisesi’nin bu yıl öğrenci kayda yapması kesinleşti.

Sarıtaş Mahallesi’nde yapımı planlanan yeni binası tamamlanıncaya kadar okulun nerede eğitim yapacağı ise henüz belli olmadı. Seçenekler arasında İmam-Hatip Lisesi’nin binası ağır basıyor.

Yıldızlı ve Sarıtaş’a okul

 

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun ayağının uğurlu geldiği ilçemize TOKİ tarafından iki yeni ilköğretim okulu daha yapılacak.

Yıldızlı TOKİ ve Sarıtaş TOKİ’ye yapılacak olan okulların ön protokolü geçtiğimiz hafta içerisinde her iki kurumun yetkilileri tarafından imzalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler