Çankaya'dan Faaliyet Eleştirisi

Çankaya'dan Faaliyet Eleştirisi

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclisi Grup sözcüsü Mustafa Çankaya, Akçaabat Belediyesi’ni 2023 yılı faaliyet raporu üzerinden eleştirdi.

Akçaabat Belediye Meclisi’nde bugün görüşülen 2023 yılı faaliyet raporu üzerine açıklama yapan Çankaya,  amaçlarının kişi ve kurumları yıpratmak olmadığını, halkın kendilerine verdiği muhalefet görevini yerine getirmek olduğunu dile getirdi.

Mustafa Çankaya yaptığı açıklamada “Daha önce seçilen yönetici erkin vaatleri arasında da olmasına rağmen Akçaabat’ta yapılan kentsel dönüşüm sayısı sıfır. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulan muhtarlar müdürlüğünün bütçesi sıfır. Oysa muhtarlar müdürlüğü direk muhtarlarla iletişim halinde olarak halkın sorunlarını başka bürokratik süreçlere sokmadan en kısa bir şekilde çözebilecek bir yapı. Akçaabat’ta muhtarların fiziki alanları çok eksiktir ve görevlerini layıkıyla ifa etmeleri hususunda belediyemiz imkan sağlayabilir. Kültür ve turizm kenti yapmak istediğimiz Akçaabat’ta geçtiğimiz yıl belediyemizce basılan toplam kitap sayısı sadece 1 verilen konferans sayısı 5. Bu faaliyetler oldukça eksik ve 2024 yılında geliştirilmesini beklemekteyiz. Sağlık alanında belediyemiz bünyesinde yer alan faaliyet maalesef gözükmemektedir. Vatandaşımıza büyük kolaylık getiren evde bakım hizmetleri daha da geliştirilmelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler