Büyükşehir'e Akçaabatlı Genel Sekreter

Büyükşehir'e Akçaabatlı Genel Sekreter

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteliği’ne Akçaabatlı Gürkan Üçüncü atandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteliği’ne Akçaabatlı Gürkan Üçüncü atandı.

Bir süredir boş bulunan  Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteliği’ne nihayet atama yapıldı. Yapılan atama ile Akçaabatlı başarılı bürokratlardan Gürkan Üçüncü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri oldu.

Gürkan Üçüncü son olarak Malatya Vali Yardımcılığı görevinde bulunuyordu.

Pazartesi günü yeni görevine başlaması beklenen Gürkan Üçüncü'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.

GÜRKAN ÜÇÜNCÜ KİMDİR?

Gürkan Üçüncü, 1988 yılında dünyaya geldi. 2013 yılında Erciyes Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden mezun oldu. Halen Erciyes Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetiminde yüksek Lisans yaptı.

Memuriyet hayatına Vergi Denetim Kurulu’nda vergi müfettiş yardımcısı olarak başlayan Üçüncü, 103. dönem Giresun Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine geçiş yaptı.

Samsun İlkadım ve Denizli Serinhisar ilçelerinde Kaymakam Refikliği yapan Gürkan Üçüncü İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu’nda teftiş stajını tamamladı. Giresun Vali Yardımcılığı Vekilliği ile Giresun Dereli ve Çanakçı İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra yurtdışı stajı için gönderilen Üçüncü, İngiltere Liverpool Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı.

103. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu tamamlayıp İzmir Beydağ İlçesine atanan daha sonra Adana Aladağ Kaymakamı olarak görev yapan Gürkan Üçüncü, Artvin, Hopa ilçesine Kaymakam olarak atandı.  28 Mayıs Genel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. Seçimler sonrasında ise Malatya Vali yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Gürkan Üçüncü evli olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler