Bünyamin'e Son Görev

Bünyamin'e Son Görev

Trabzonspor maçı sonrası geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Akçaabatlı Bünyamin Kahriman toprağa verildi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan kazada yaşamını yitirenlerden üniversite öğrencisi Bünyamin Kahriman, Akçaabat ilçesinde defnedildi. Bordo-mavili kaşkola sarılan Kahriman'ın cenazesi, Ortamahalle Kamaran Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından, buradaki aile mezarlığına defnedildi.

 

Cenaze törenine Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Boğoçlu, Eski Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan Kahriman'ın maç öncesi bir akrabasını telefonla arayarak, maç için bilet temin etmesini istediği, maçı diğer arkadaşları ile Fenerbahçeli olduğu belirtilen Muhammet Demirel'le Trabzonspor tribününde izlediği öğrenildi.

 

Maç sonrası tribünde bulunan arkadaşlarına ''hakkınızı helal edin'' diyerek yola çıkan Kahriman'ın, eğitimine devam ettiği ODTÜ Elektrik-Elektronik bölümünde son sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.

 

20 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yapılan maçı izledikten sonra Ankara'ya dönmek için yola çıkan Bünyamin Kahriman yönetimindeki 06 YA 6258 plakalı otomobil, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Gelemen yöresinde yol kenarında park halindeki 55 K 2873 plakalı tırın dorsesine arkadan çarpmış, kazada sürücü Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21), Serhat Kırkayak (23) ve Mesut Keleş (19) olay yerinde ölmüştü.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler