Bulut Güven Tazeledi

Esnaf Mevcut Başkan İsmail Bulut’a Tam Destek Vererek Yeniden Başkanlık İçin Tamam Dedi

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Olağan Genel Kurulu başkanlık seçimini gerçekleştirdi. 

Divan Başkanı Murat Gümrükçü yönetiminde Kalınlaş Gold Düğün Salonu’nda gerçekleşen açık oylama ile başkanlık seçimi yapıldı. Yönetim faaliyet raporlarını açıklayarak toplantıya başladı. 

Kongereye, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, STK temsilcileri ve Akçaabat esnafı katılım sağlayarak oylarını kullandı.

Kongrede konuşan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Bulut, Bizi esnafımıza sorun, bizim yaptıklarımız esnafımızın hafızasında mevcuttur. Akçaabat için sadece kredi vermekle kalmıyoruz. Aynı zamanda esnafımızın her türlü sıkıntısında yanlarında olmak için mücadele veriyoruz. Esnafımızın her şeyin en iyisine layıktır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Akçaabat esnafımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kongrede ilk söz alan başkan adayı Okan Koç, göreve seçildiği takdirde yapacak olduğu icraatları anlattı. Koç’un en iddialı açıklaması ise makam aracının satılması yönünde oldu.

Divan kurulu tarafından yapılan açık oylama yapıldı. Yapılan oylamada mevcut Başkan 759 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Adayı Okan Koç salonda bulunan 6 kişinin tercihi oldu.

ismail-bulut-a.jpg

akcaabat-esnaf-kredi-kooperatifi.jpg

okankoc.jpg

bulut-guven-tazeledi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler