Bulut Basını Ağırladı

Bulut Basını Ağırladı

Bulut Basını Ağırladı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, 10 Ocak “Gazeteciler Günü” dolayısıyla Akçaabat’ta görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekimin de katıldığı toplantıya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal ve ilçemizde görev yapan basın mensupları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Basın mensuplarının zor şartlar altında çok önemli bir kamu görevi yaptığını söyledi. Başkan Ekim” Basın çalışanlarımızın ne şartlarda çalıştıklarını biliyoruz. Halkımıza en güncel ve en doğru haberi ulaştırmak adına mücadele veriyorsunuz. İşiniz kolay değil. Bunu yaparken doğruya doğru, yanlışa da yanlış demenizi özellikle istiyorum” dedi.

Başkan Osman Nuri Ekim, organizasyonu gerçekleştiren Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut’a de teşekkür ederek gazetecilerin gününü kutladı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ise gazeteciler gününün kutlayarak başarılar diledi.

Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal da Başkan Ekim ve Başkan Bulut’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

akcaabat-basin.jpg

akcaabat-basini.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler