Bu Görüntüler Pes Dedirtti

Bu Görüntüler Pes Dedirtti

Bu Görüntüler Pes Dedirtti

Akçaabat’ta bulunan bu köprünün altındaki görüntüler pes dedirtti.

Akçaabat Yaylacık Mahallesi’nde  Devlet Hastanesi yanında bulunan Akçaabat Sebatspor Köprüsü’nün altındaki çirkin görüntüler pes dedirtti. Daha önce birçok kez uygunsuz yazılar ve kaderine terk edilmesi şeklinde haberler konu olan köprünün altı kısımdaki görüntüler adeta şok etkisi yarattı.  0545 663 0 444 numaralı WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan görüntüler iler bu alandaki çirkin manzara gözler önüne serilirken, yetkililerin bu olaya biran önce el atmaları istendi. Sitemize ulaşan bir vatandaş, köprünün adeta kaderine terk edildiğini ve alt kısmında uygunsuz işlerin yapıldığını dile getirdi.

Çekyat Sokmuşlar

Köprünün alt kısmında kapalı bölümünün alkol almak için kullanıldığını dile getiren vatandaş, son zamanlarda ise içeriye çekyat sokulduğu ve çok çirkin görüntüler ortaya çıktığını dile getirdi. Emniyet ve zabıta ekiplerine bilgi verdikleri halde bir çözüm olmadığını dile getiren vatandaş “Bu köprü hastane ve Karayolları lojmanlarının hemen yanında bulunuyor. Burada aileler var. Ama buna aldırış eden yok, adeta bir alkol alım yeri olmuş. Son dönemde de ise farklı işler dönüyor burada. Köprünün ayak kısmında asansör için bir boşluk var. Buraya çekyat bile atmışlar. Çok çirkin işler dönüyor burada. Ben anlatmaya utanıyorum. Buraya gelen kişileri uyarmaya bile çekiniyoruz. Ayıptır, yazıktır. Bu nasıl bir iştir, bu olaya kim dur diyecek” şeklinde konuştu.

akcaabat-sogutlu-koprusu-altindaki-goruntuler-pes-dedirtt1i.jpgakcaabat-sogutlu-koprusu-altindaki-goruntuler-pes-dedirtt2.jpgakcaabat-sogutlu-koprusu-altindaki-goruntuler-pes-dedirtt4i.jpgakcaabat-sogutlu-koprusu-altindaki-goruntuler-pes-dedirtti.jpg

akcaabat-sogutlu-koprusu-altindaki-goruntuler-pes-dedirtti6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler