Bölükbaşı’ndan Mavi Çığlık

Bölükbaşı’ndan Mavi Çığlık

Bölükbaşı’ndan Mavi Çığlık

Bölükbaşı’ndan Mavi Çığlık

 

Atilla Alp Bölükbaşı’nın ‘47. Kişisel Fotoğraf Sergisi’ İstanbul Bakraç Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Mavi gökyüzünün gölgelediği denizlerin renklere yansıyan çığlıklarını içeren “Mavi Çığlık” Fotoğraf Sergisi, 13 Mart–02 Nisan 2021 tarihleri arasında gezilebilecek

47. sergiye özgü 47 fotoğrafın sergilendiği sergi, 13 Mart 2021 Cumartesi günü pandemi süreci dolayısıyla saat belirtilmeksizin galerinin açık olduğu saatlerde sergi ziyarete açıldı. Sergi Pazar ve Pazartesi haricinde, 2 Nisan’a kadar izleyicilerin beğenisine sunuluyor..

Mavi denizlerin çağrısına zamansız ve saatsiz katılan Fotoğraf Sanatçısı Atilla Alp Bölükbaşı, “Her ışık ve zaman içimde titreyen bir heyecandır fotoğraf… Hele deniz ve kayıklar, içime çektiğim deniz kokusu, uykumu bölen renk çağrısı… Mavi Çığlık aslında benim de çığlığımdır… ” diyerek Mavi Çığlığa can veren serüveni anlattı.

Atilla Alp Bölükbaşı, yaklaşık olarak 44 yıldır fotoğrafla uğraşıyor. İyi bir fotoğraf yolcusu. Fotoğraflarını 40’ı yurtiçi ve 6’sı yurtdışı olmak üzere toplam 46 sergide fotoğraf tutkunlarıyla buluşturdu. Bu sergi sanatçının 47. kişisel fotoğraf sergisi.

Birçok belgesel film hazırlayan, belgesel nitelikli fotoğraf, araştırma, tanıtım, biyografi, şiir, tarihsel anı kitap çalışması yapan Atilla Alp Bölükbaşı’nın yayımlanmış 37 eseri bulunmaktadır.

atilla-alp-bolukbasi-sergi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler