Bölgede İlk Oldular

Bölgede İlk Oldular

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Denizcilik Kulübü öğrencileri Yelken ve Kano eğitimine başladı.

Kulüp öğretmenleri Mustafa Durgun, M. Özgür Orhan ve Baki Aydın eşliğinde Beşikdüzü Poyraz Gençlik ve Spor Kulübünde faaliyetlerini sürdüren öğrenciler geleceğin sporcuları olmaya aday.

 

Türkiye Yelken Federasyonu hakemlerinden, kaptan ve Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Piyano öğretmeni Mustafa Durgun, “Yerleşim yeri, kıyıya çok yakın dünyada sayılı yerlerden biri olan bölgemizde yelken ve kano sporuna daha önem verilmeli . Okullarda bu alanda sporcuların yetiştirilmeli. Trabzon’da faaliyet gösteren 6 kulüp var, bu kulüplerden destek alınabilir. Futboldaki başarısını Karadeniz’in özünde olan denizciliğin bu alanda dünyada bir çok başarılar edinebileceği ve adından söz ettireceğine inanıyorum.  Çocuklar bu derse çok ilgi duyuyor.

 

Sosyal faaliyet anlamında büyük bir önem taşıyor. Bölgede okul çapında ilk. Planlarımızda okul takımı çıkartıp Türkiye liseler arası yarışlarda boy göstermek var. Güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin müziğe karşı yeteneğini denizcilikte de gösterdiğini ifade edebiliriz. Katılım sayısı çok fazla olmasından dolayı bu faaliyetimiz diğer okullara da örnek olacak.  Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi okul yönetim öğretmen ve öğrencilerine bu faaliyetlerde destek ve katılımlarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler