Bölge Hastanesi Gibi

Bölge Hastanesi Gibi

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, 2023 yılında 589 bin 489 hastaya hizmet vererek önemli bir çalışmaya imza attı.

ADI İLÇE HİZMETİ BÖLGE HASTANESİ GİBİ

 

Akçaabat’ta bölge hastanesi gibi çalışan Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, 2023 yılında 589 bin 489 hastaya hizmet vererek önemli bir çalışmaya imza attı. İlçe hastanesi statüsünde olan ancak verdiği hizmet ile bölge hastanesi gibi çalışan hastanede, 49 Uzman hekim, 12 diş hekimi, 806 personel ile 47 farklı poliklinikte hizmet veriyor.

Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Yükünç, sağlık hizmeti olarak bölgeye hizmet verdiklerini, yoğun bakım, palyatif servis, diyaliz merkezi gibi özel alanlarda kaliteli sağlık hizmeti sunduklarını dile getirdi.

Başhekim Yükünç “205 yataklı Akçaabat Devlet hastanemiz, B sınıfı hastane statüsündedir. Polikliniklerimizin yanı sıra, evde sağlık hizmetleri, yaşam polikliniği, sağlık turizmi, gebe okulu eğitimleri gibi çeşitli alanlarda hizmet vermekteyiz” dedi.

Yapılan çalışmaların istatiksel rakamlarını da paylaşan Başhekim Yükünç, 2023 Yılında 589 bin 489 ayaktan hasta, 415 bin 857 poliklinik hizmeti, 173 bin 641 acil hasta muayenesi, 9 bin 537 diyaliz senası, 7 bin 364 ameliyat hizmeti verildiğini ifade etti.  2024 yılı için Dil ve Konuşma Terapisi Polikliniğimiz hasta kabulüne başlayaca olduğunu açıklayan başhekim, engelli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz hasta kabulüne başladığını açıkladı.

Toplantıya Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Yükünç’ün yanı sıra , Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Habibe Şen ve Dr. Osman Bulut, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Kurt, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Asiye Yeşilyurt, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Erdal Değirmenci ve Yaşar Arslan ev sahipliği yaptı. Toplantıya ayrıca Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal ve basın mensupları katıldı.

akcaabat-hackali-baba-devlet-hastanesi-2023-yilinda-589-bin-489-hastaya-hizmet-vererek-onemli-bir-calismaya-imza-atti.jpg

akcaabat-hackali-baba-devlet-hastanesi-2023-yilinda-589-bin-489-hastaya-hizmet-vererek-onemli-bir-calismaya-imza-atti2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler