Bir Mahallenin isyanı.

Bir Mahallenin isyanı.

Bir Mahallenin isyanı.

 

 

Akçaabat’ın hızla gelişen Yıldızlı mahallesinde yaşayan vatandaşlar, bir süre önce Yıldızlı Beledediyesi’nin aldığı otobüslerin başka ilçelere gönderilmesine tepki gösterdi.

Sitemize ulaşan mahalle sakinlerinden Ahmet Aydın isimli vatandaş, Yıldızlı’nın hakkının göz göre göre yenildiğini ve bunun bir hak olduğu iddiasında bulundu. Aydın “Büyükşehir öncesinde bizim verdiğimiz vergiler ve devletin kişi başı ödediği paralar ile belediyemiz buradaki vatandaşa hizmet etsin diye 6 adet otobüs aldı. Ancak ne hikmetse bu otobüsler şimdi büyükşehire geçti ve başka ilçelere hizmet veriyor. Bu bölgede yaşana insanları dolmuş minibüse veya taksi kullanmaya zorluyorlar. Kimin parasıyla kime hizmet ediliyor. Bu bir haktır.  Yıldızlı Belediyesi’nin adlığı otobüsler Yıldızlı’ya hizmet etmek için kullanılmalıdır” dedi.

Öte yandan konuyla ilgili görüş aldığımız in kullanılmalıdır” dedi.

Öte yandan konuyla ilgili görüş aldığımız Yılzdılı’nın son belediye başkanı Yahya Tarakçı olayı doğrularken, yapılan uygulamanın yanlış olduğunu belirtti. Tarakçı “görevde olduğumuz sürenin son döneminde son model 6 adet otobüs aldık. Bu otobüslerin öncelikle hizmet etmesi gerek insanlar Yıldızlı halkıdır. Bu insanların ödenekleriyle vergileriyle alınmışlardır. Ancak başka ilçelerde kullanıldıklarını üzülerek öğrendik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler