BGC 16 Yaşında

BGC 16 Yaşında

BGC 16 Yaşında

Trabzon ve Giresun’dan 8 ilçede çalışan gazetecileri çatısı altında birleştiren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) 16. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Hikmet Aksoy Lokalinde düzenlenen törene TGC ve AGC yöneticileri de katılırken BGC Başkanı Aydın Gelleci, “Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman doğruların yanında ve yanlışların da karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.
14 Şubat 2006 tarihinde merhum kurucu ve onursal başkan Hikmet Aksoy önderliğinde kurulan BGC, 16 yaşına girdi. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle BGC Hikmet Aksoy Lokalinde pasta kesildi. Kutlama törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Denetim Kurulu Başkanı Osman Başocak ve Sayman Derviş Altuntaş, BGC yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.
BGC Başkanı Aydın Gelleci, tören sonrası yaptığı değerlendirmede “Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak Trabzon ve Giresun’un 8 ilçesiyle oluşan Büyükliman Bölgesinin sorunlarını ve çözüm önerilerini seslendirmeye devam edeceğiz. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman doğruların yanında ve yanlışların da karşısında olacağız. Yazılı ve görsel basın ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Dileriz kısa sürede bu sorunlar çözülür ve her şey normale döner. Bu cemiyetin kuruluşunun mimarı merhum onursal ve kurucu başkanımız Hikmet Aksoy’a teşekkür ediyor ve onunla birlikte aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Yine bu cemiyetin bu günlere gelmesinde büyük emeği olan eski başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bu mekanı bize tahsis eden Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya, kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, sponsorlarımıza ve her zaman yanımızda olan üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Giresun Gazeteciler Cemiyeti ve komşu cemiyetimiz Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti ile her zaman iş birliği içinde olmaya gayret ediyoruz. Bugün burada mutluluğumuza ortak oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

buyuklman-gc.jpgbgc-liman.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler