Belemir Bahçe hizmette

Belemir Bahçe hizmette

Belemir Pastanesi yeni konseptiyle hizmet verecek olan Belemir Bahçe’yi Cumhuriyet Caddesi’nin Sarıtaş TOKİ Yolu’nin birinci kilometresinde hizmete açtı.

Akçaabat’ın pastacılık sektörünün önde gelen firmalarından olan Belemir Pastanesi yeni konseptiyle hizmet verecek olan Belemir Bahçe’yi Cumhuriyet Caddesi’nin Sarıtaş TOKİ Yolu’nin birinci kilometresinde hizmete açtı. Ali, Nejmi ve Yavuz Tiryaki’nin işletmeciliğini yaptığı Belemir Bahçe’nin 550 metrekarelik alana sahip olan yeni mekanının açılışı kısa bir süre önce hizmete girdi.

Belemir Bahçe’nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene Akçaabat Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem,Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler OdasıBaşkanı Ali Şentürk, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve eski Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli başta olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem, farklı bir konsepte sahip olan işyerinin işletmecilerine başarılar dilerken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya da bu tür nezih işyerlerinin artması temennisinde bulundu.Pastadan böreğe, tatlıdan kahvaltıya kadar damak zevkine hitap eden bir menüye sahip olan işletmenin açılış kurdelesi ise protokol mensupları tarafından kesildi.

belemir-sahibi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler