Belediyeden Hizmet Atağı

Belediyeden Hizmet Atağı

Akçaabat Belediyesi İlçenin tamamında temel Belediyecilik çalışmalarına hız verdi.

 

Kentte sosyal, kültürel ve sportif anlamda birçok projeyi hayata geçiren Akçaabat Belediyesi, vatandaşları daha rahat ve konforlu bir şehre kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yatırım ve proje çalışmalarının hız kazandığı Akçaabat’ta Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda tüm Mahallelerde ihtiyaç analizleri yapılarak şehrin tamamında program dahilinde çalışmalar ilerliyor.

Ekiplerimiz Şehrin Her Yerinde

İlçenin dört bir tarafında eş zamanlı çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimize kazandıracak olduğumuz projelerin ve yatırımların yanında; Akçaabat'ımıza neler yapabiliriz, şehrimizi nasıl güzelleştirebiliriz, Akçaabat halkının daha mutlu olabilmesi için, daha güzel bir çevreye, daha güzel yaşam alanlarına, parklara, yollara, kaldırımlara sahip olabilmesi için neler yapılabiliriz bunun istişaresini ve değerlendirmesini yaptık. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçlar doğrultusunda buralara planlamalar yaptık ve planlamalarımız doğrultusunda buralardaki çalışmalar ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Mahallelerimizin ve şehrimizin tamamının hizmet bekleyen noktalarına hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Özellikle pandemi sonrası normalleşme sürecinin başlamasıyla çalışma hızımızı arttırarak hizmet atağına geçtik. Tüm birimlerimiz koordineli olarak ilçemizin pek çok noktasında eş zamanlı çalışmalarını yürütüyor. Fen işleri çalışmalarından temizlik işleri çalışmalarına, park bahçeler ile ilgili çalışmalara kadar ekiplerimiz şehrimizin her yerinde çalışmalarını yürütüyor.” Dedi.

belediyeden-hizmet-atagi2.jpgbelediyeden-hizmet-atag1i.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler