Belediyeden Gönül Çorbası

Belediyeden Gönül Çorbası

Akçaabat Belediyesi, “Gönül Çorbası’nı” her hafta Salı günü Kadınlar pazarında vatandaşlara ikram ediyor.

AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN GÖNÜL ÇORBASI

Akçaabat Belediyesi, “Gönül Çorbası’nı” her hafta Salı günü Kadınlar pazarında vatandaşlara ikram ediyor.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gönül Çorbası Projesi” kapsamında pazar alış verişine gelen vatandaşlarımıza her Salı sabahı 06:00- 08:00 saatleri arasında çorba ikram ediliyor.

Başkan Ekim, “Çorba sabah ayazında vatandaşlarımızın içini ısıtıyor Kadınlar pazarı gün aymadan hareketin yoğun olduğu yerlerdendir. Sabahın erken saatlerinde köyden satış yapmaya gelen vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu kahvaltı yapacak fırsat bulamadığını dile getiriyordu. Bizlerde bu şekilde bir proje hayata geçirerek onlara Gönül Belediyeciliğimizin örneğini gösterdik. Çorba, vatandaşlarımıza gıda ulaştırmak için erkenden yola çıkanlara sabah kahvaltısı oluyor. Buradan hepsine afiyet olsun diyerek hayırlı ve bereketli satışlar diliyorum.” dedi.

“Sabah erken kalktığımızdan kahvaltı yapamıyoruz”

Kadınlar pazarında satış yapan Ayşe Hanım, “sunulan hizmetten memnun kaldıklarını belirterek, “Sabah erken kalktığımızdan kahvaltı yapamıyoruz. Burada belediyemiz çorba dağıtıyor, çok hoş bir çorba, içimizi ısıtıyor. Ekmekleri de taze. Tabii havalar soğuduğu için daha da güzel oluyor” dedi.

 

“Sabahları içimizi sıcak tutuyor”

Mehmet Bey, ise Normalde poğaçayla güne başlardık, çorbanın daha sağlıklı olduğunu vurgulayarak, “Normalde kahvaltı imkânımız olmuyor. Ancak tek tük simit-poğaça gibi şeyler yiyoruz. Çorba daha güzel ve daha sağlıklı. Sabahları içimizi sıcak tutuyor. Pazara sabahın 4’ünde de 5 ‘inde  gelen insanlar var. Hizmetlerinden dolayı Osman Nuri Ekim Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İşi gücü rast gelsin” diye konuştu.

corba1.jpg

corba2.jpg

corba3.jpg

corba4.jpg

ayse-teyze.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler