Belediyeden Esnafa Destek.Kiralarda % 50 İndirim.

Belediyeden Esnafa Destek.Kiralarda % 50 İndirim.

Belediyeden Esnafa Destek.Kiralarda % 50 İndirim.

Akçaabat Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısı Belediye Osman Nuri Ekim

Akçaabat Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısı Belediye Osman Nuri Ekim Başkanlığı’nda devam ediyor.  Başkan Ekim meclise kiralara 4 ay boyunca %50 indirim yapılması teklifini sundu. Meclis oy birliği ile bu teklifi kabul etti.

Akçaabat Belediye Meclisi mart ayı toplantıları devam ediyor. Bugün Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığından yapılan toplantıda, Akçaabat Belediyesi’nin mülklerinde bulunan belediye kiracılarından 4 ay boyunca kira indirimi gündeme alındı. Başkan Ekim “Hepimizin bildiği gibi salgından kaynaklı sıkıntılı günler geçiriyoruz. Bizlerde bu konuda belediye kiracılarına bir destek yapmak istiyoruz. Halen belediyemizi kiracısı olan işletmelerden önümüzdeki 4 ay boyunca %50 indirim yapılmasını düşünüyoruz. 2021 yılı Mart, Nisan, Mayıs, Haziran ayları için %50 indirimli kira bedeli almaya karar verdik. Zaten, kapalı olan işletmelerden kira almıyoruz.  Bu şekilde esnafımızın yanında olmak istiyoruz” dedi. Akçaabat Ajans

Konu üzerine söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir,konuşmasında “ bu düşünceniz memnuniyet vericidir. Bu indirim esnafa bir can suyu olacak diye düşünüyoruz. 3 ay olan indirimin 4 ay olarak yapılmasını daha güzel olacağını düşünüyorum” dedi.

Osman Nuri Ekim’in bu teklifini, MHP  grubu adına İsmet Kırali, İyi Parti adına Erol Gedikli ve CHP adına da Mehmet Özbayrak destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler