Belediyeden 10 Farklı Kurs

Belediyeden 10 Farklı Kurs

Belediyeden 10 Farklı Kurs

AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 10 FARKLI KURS

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce Kurslar Yeniden Başladı.

Akçaabat Belediyesi, pandemi kapsamında bilim kurulunun açıkladığı temizlik, maske ve mesafe kuralları çerçevesinde spor kurslarına yeniden başladı.

Akçaabat Belediyesi olarak sağlıklı ve sportif bir yaşam hedeflendiği, bu doğrultuda çalışmalar yapıldığı belirtildi. Tüm bireyler için özel kursların da düzenlendiği toplam 10branştaki etkinliklere 7'den 70'e herkes ücretsiz olarak katılabiliyor.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, korona virüs tedbirleri kapsamında geçen yıl mart ayında ara verilen spor kursu faaliyetlerine yeniden başladı. Sağlık Bakanlığının yayımladığı genelgeye göre salgına karşı tüm önlemler alınarak 10branşta kurslar, sporseverleri yeniden bir araya getiriyor.

Salonlarda başlayan kurslarda ilk etapta futbol, basketbol, voleybol, step, pilates, aerobik, okçuluk, yürüyüş-egzersiz ve kültür fizik hareketleri, özel eğitimli çocuklar için eğitimler, yaratıcı drama ve eğitsel oyunlar, erkek ve bayan folklor kursuları ücretsiz veriliyor. Kurslara pandemi kuralları gereği sınırlı sayıda kursiyer kabul ediliyor. Akçaabat  Belediyesi’nin tüm spor tesislerinde Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü ve federasyonların belirlediği Covid 19 önlemleri uygulanıyor. Vatandaşların kurslara gelirken maske ve hijyen kurallarına uymaları isteniyor. Tesislere giriş yapan sporcuların öncelikle ateşleri ölçülüyor. Her ders arasında tesisler baştan aşağı temizleniyor. Spor yaparken gerekli sosyal mesafe ise eğitmenler tarafından sağlanıyor. Spor kurslarına katılmak isteyenler 0462 228 14 05 telefon numarasından detaylı bilgi alabiliyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Spor insan hayatında önemlidir. Spor yapan insanın ailesine, çevresine bakış açısı değişir. Belediye olarak spora önem veriyoruz. Kurslarımız vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor. 10 Farklı Branşta spor kursları düzenlendik. Akçaabat’ımızı spor şehri yapma konusunda gayret içerisindeyiz. Çocuklarımız çok yetenekli spor ile birlikte hem eğitiyoruz hem de geliştiriyoruz.” Dedi.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından kayıtların alındığı kurslar, haftanın belirli günlerinde gündüz ve akşam grubu olarak planlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler