Belediye Çalışmaları

Belediye Çalışmaları

Akçaabat Belediyesi, tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor

Akçaabat Belediyesi, tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Merkez, kırsal ayırt etmeksizin hummalı çalışmalar yürüten birimler özveri ve titizlikle çalışıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden tespit edilen her mahalle, her cadde ve sokak bir bir elden geçiriliyor.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Akçaabat’ın sahil kesiminden yüksek kesimlerine kadar neredeyse her mahallede ihtiyaca yönelik olarak imkanlar ölçüsünde yol bakım ve onarım, parke tamiratı, parke yapımı, kaldırım düzenleme, ışıklandırma, sathi kaplama, asfaltlama ve doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yolların tamir edilmesi gibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler ve çalışmalarını aksatmadan sürdüren ekipler, halkın yoğun olarak kullandığı yollarda sorun teşkil eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor. Merkez kırsal ayrımı yapılmaksızın sürdürülen çalışmalarla kentin her noktasına ulaşarak hizmet götürmek amaçlanıyor.

HER NOKTADA HUMMALI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezi ve mahallelerde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra hazırlanan program dahilinde yaylalara, piknik alanlarına, çocuk parklarına ve kırsal mahallelere çıkarma yaparak buralarda da kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte ilçe sınırlarında yer alan cadde ve sokaklarda, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarda yoğun bir çalışma gerçekleştiren ekipler, kenti baştan aşağı temizliyor. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında rutin temizlik işlerini icra eden ekipler, ilçe sınırları içerisindeki çöpleri toplayarak sokakları, caddeleri, çocuk oyun parklarını ve çöp konteynerlerini köpüklü tazyikli suyla yıkayarak temizliyor.

PARK VE BAHÇELERIN BAKIM VE ONARIMI YAPILIYOR

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parkların ve bahçelerin bakımlarını ve onarımlarını yapıyor; mevsim şartlarına uygun çiçekler ve bitkiler dikiyor; ağaçlara form veriyor. Peyzaj düzenlemeleri ile şehre farklı bir görüntü katan ekipler çalışmalar kapsamında kaldırımlardaki, yol kenarlarındaki ve diğer yerlerdeki görüntü kirliliğine neden olan yabani otları da temizliyor.

ŞEHRİMİZİ BAŞTAN AŞAĞIYA ELDEN GEÇİRİYORUZ

Akçaabat sınırları içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kent genelindeki  çalışmaların özveriyle sürdürüldüğünü belirterek “Belediyemizin bütün birimleri titizlikle çalışarak yaz kış demeden kentimizin örnek bir ilçe olması için çaba gösteriyor. Titizlikle yürütülen çalışmaları yakından takip ediyorum. Şehrimizde vatandaşlarımızın yararına olan her işi yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda her talebi inceleyerek imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. İlgili birimlerimizin yaptığı çalışmaların vatandaşlarımız tarafından da takdir görmesi bizim de yaptığımız her işe daha büyük bir şevk ile sarılmamızı sağlıyor. Gönlümüzde Akçaabat sevdasıyla çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

1.jpg

2.jpg

11.jpg

17.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler