Belediye Çalışmaları

Belediye Çalışmaları

Akçaabat Belediyesi'nin yaz aylarıyla birlikte başlattığı ve genelde ilçe merkezinin üst kesim yollarında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının sonuna yaklaşıldı

Akçaabat Belediyesi'nin yaz aylarıyla birlikte başlattığı ve genelde ilçe merkezinin üst kesim yollarında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının sonuna yaklaşıldı.

Daha önce 25 kilometrelik yolu asfaltlayarak hizmete sunan Akçaabat Belediyesi ekipleri, gerçekleştirecekleri çalışmalarla 6 kilometrelik yolu asfaltlayacak.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber, bu hafta içerisinde asfaltlayacakları yollarla asfalt sezonunu kapatacaklarını söyledi. Berber'den alınan bilgiye göre, tümü mahallelerin arka ve üst kesimlerinde olan asfaltlanacak yolların mevkileri şöyle:

Yaylacık: Zorosa Sokak, Zorosa Park Sokak 1, Zorosa Park Sokak 2, Barbaros Sokak.

Dürbinar: Abeda Sele Boğazı

Sarıtaş: Çamlık Sokak (Cami Yolu), Mahalle Evi Girişi, Dumanlı Sokak, Fabrika Ara Yol.

Çolaklı: Tepe Sokak

Ortamahalle: Kırlangıç Sokak

Yenimahalle: Özlem Sokak Karşısı (Seyranlık), Lazlar Sokak (Topsakal Mevkii)

Belediye Başkanı Şefik Türkmen de,  “Mahallelerimizdeki çalışmalarımız aynı tempoda devam ediyor. Şehrin arka ve yüksek kesimlerinde başlattığımız asfalt çalışmalarımız sonucunda şehrin en ücra noktalarına bile hizmeti götürüyoruz. Arka kesimlerde yaşayan insanlarımıza hem hizmet getiriyoruz, hem de onların mutlu olmalarını sağlıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler