Belediye Çalışmaları

Belediye Çalışmaları

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Akçaabat genelindeki çalışmalar kapsamında Dürbinar Mahallesi Kireçhane Sokak’ta TİSKİ tarafından yapılan kanalizasyon ve AKSA tarafından yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından Akçaabat Belediyesince boydan boya asfaltlama çalışması yapılarak sokağın tamamı yenilendi.

Konu ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmalar neticesinde şehrin doğalgaza kavuşmasında önemli adımlar atıldığını dile getirdi. Başkan Ekim, günümüz itibariyle doğalgaz abone sayısının yaklaşık olarak 6 kat arttığını vurgulayarak “2019 yılı Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde halkımızın teveccühü ile Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden beri Akçaabat’ımızın marka değerine kavuşması için birçok çalışma, proje ve yatırım gerçekleştirdik. 2019 yılında şehrin doğu tarafında Yıldızlı ve Söğütlü Mahallelerinde yaygın olan doğalgaz hattı günümüzde Akçaabat’ımızın batı kısmında Yaylacık, Sarıtaş, Dürbinar, Ortamahalle, Nefsipulathane, Çolaklı, Yenimahalle ve Kavaklı Deresi’ne kadar ulaştı. Paydaş kurum ve kuruluşlarca alt yapı çalışmaları ve doğalgaz testleri tamamlanan mahallelerimizde ve sokaklarımızda biz de Akçaabat Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarını eş zamanlı yürüterek tamamlıyor; asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kanalizasyon ve doğalgaz hat çalışmaları yapılan Dürbinar Mahallesi Kireçhane Sokak’ta boydan boya asfaltlama çalışması yaptık. Akçaabat’ımızıngelişime katkı sağlayan herkese; özveriyle, anlayışla desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, Akçaabat’ımızın yararına olan her işte tek yumruk olan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hizmetleri şehrimize kazandırılmasında bizlere her daim destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, il ve ilçe başkanlarımıza ve hayırsever iş insanlarımıza şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Biz, hep birlikte varız.” Dedi.

HÜSEYİN REİS CADDESİNE PARKE ÇALIŞMASI YAPILDI

Akçaabat Belediyesi ekiplerince, Nefsipulathane Mahallesi Hüseyin Reis Caddesi yenilendi.

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Hüseyin Reis Caddesi, kilitli parke taşı ile döşenerek modern bir görüntüye kavuşturuldu.

Nefsipulathane Mahallesi Hüseyin Reis Caddesi üzerinde daha önce kavşak düzenleme, Hamam Deresi ıslahı, kanalizasyon ve doğalgaz hattı döşeme çalışmaları yapılmıştı.

akcaabat-belediyesi-fen-isleri-mudurlugu-ekipleri-ilce-genelindeki-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor.jpeg

akcaabat-belediyesi-fen-isleri-mudurlugu-ekipleri-ilce-genelindeki-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-1.jpeg

akcaabat-belediyesi-fen-isleri-mudurlugu-ekipleri-ilce-genelindeki-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-2.jpeg

akcaabat-belediyesi-fen-isleri-mudurlugu-ekipleri-ilce-genelindeki-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-3.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Haberler