Başkan Ekim'den Kandil Mesajı

Başkan Ekim'den Kandil Mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında "Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum" dedi.

Dünyayı saran Korona virüs (Covid-19) ile amansız bir mücadele içinde bulunduğumuz bu günlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Dünya şuan büyük bir salgınla karşı karşıya. Bu salgın boyunca zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım, tedbirlerimizi alalım. Berat gecesinde ellerimizi göğe yöneltirken, Rabbimizden insanlığın bu virüsten kurtuluşu için dua edelim. Bu anlamlı gece vesilesiyle virüs salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileklerimi iletiyorum, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.

Berat Gecemizin; milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için bu virüs salgınından kurtuluşa, sağlığa, afiyete ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gecemiz mübarek olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler