Başkan Ekim Site Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Ekim Site Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2019 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle halkın teveccühü ile Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğü günden itibaren çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadı.

VATANDAŞLARIMIZLA DAİMA OMUZ OMUZAYIZ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2019 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle halkın teveccühü ile Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğü günden itibaren çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadı.

Her zaman Akçaabat için Akçaabatlı vatandaşlarıyla istişarelerde bulunarak çalışmalarını yönlendiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Vatandaşlarımızdan asla kopmayacağımızın sözünü daha ilk günden vermiştik. Bugüne kadar da her platformda halkımızla omuz omuza çalışarak ortak akılla projeler üretmeye ve bunları hayata geçirmeye öncelik verdik.” Dedi.

Pandemi öncesinde de gerek esnaf ziyaretleri gerek vatandaşlarla gerekse gençler, çocuklar ve hanımlarla her fırsatta bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Ekim, pandeminin bitmesiyle birlikte ziyaretlerini yine ara vermeden devam etti.

BAŞKAN EKİM SİTE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Söğütlü Mahallesi Kanuni Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “ 2019 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığına sizlerin oyları ile Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüm. Seçim sonrasında daha yaşanılabilir bir Akçaabat inşa etmek için gayretle çalışırken Akçaabatlı hemşehrilerimizle bir arada olmayı asla ihmal etmedik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli esnafımızın yanında olduk. Gençlik buluşmaları kapsamında okullara giderek lise öğrencileri ile sohbet ve istişare programlarında bulunduk. Üniversite öğrencileri ile zaman zaman bir araya gelerek onların istek ve taleplerini bizzat dinledik. Vatandaşlarımızın düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında yer aldık. Vatandaşlarımızla her fırsatta gönül bağımızı daha da güçlendirdik. Geçen bu sürede hayata geçirdiğimiz işlerde ve yaptığımız projelerin oluşmasında vatandaşlarımızla beraber olmanın çok büyük faydasını gördük. Ortak akılla ve istişare ile yaptığımız her işte bereketin ve verimliliğin katlanarak arttığına müşahade ettik. Pandemi dönemi ara verdiğimiz bu buluşmalarımıza pandemi sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz. Söğütlü Mahalle’miz son zamanlarda büyük gelişme gösteren ve önemli yatırımlar alan kalabalık bir bölgemiz. Özellikle Trabzon Üniversitesi’nin bu bölgede olması, TRT Bölge Müdürlüğü’müz, SGK Hizmet Binamız, Türk Telekom İlçe Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü gibi kamu kurumlarının burada olması Söğütlü Mahallesi’nin ikamet etmek için önemli tercih sebepleri arasında yerini almıştır. Akçaabat Belediyesi olarak bizler de Söğütlü Mahalle’mizi daha da geliştirmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Söğütlü Sahiline Kültür Merkezi ve Spor Lisesi İnşaatını yapıyoruz. Pulathane Bulvarı özellikle Söğütlü Mahallemizdeki ulaşımı büyük ölçüde rahatlattı. Bulvarın kavşak noktalarında çalışmalar devam ediyor. Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Söğütlü Mahalle’mize yapılacak. Ayrıca yine Söğütlü Sahiline iki adet sentetik sahanın yapımı için protokolleri imzaladık. Söğütlü Sahilini de kapsayacak şekilde kesintisiz bisiklet ve yürüyüş yolunu hayata geçiriyoruz. Yaylacık Mahallesi’ne yapacak olduğumuz kapalı yüzme havuzu, gençlik merkezi ve kapalı spor salonundan oluşan spor kompkelksi, yakınlığı sebebiyle Söğütlü Mahalle’mize önemli katkı sağlayacaktır. Bisiklet yolunu kullanarak bisikletlerinizle birlikte buraya ulaşabileceksiniz. Söğütlü-Yıldızlı Pazar Yerini hizmete sunduk. Her Mahalleye bir yaşam alanı kapsamında Söğütlü Mahallemize beş adet yeni yaşam alanı yaptık ve bir tane daha yapıyoruz.”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasında Akçaabat’ın genelinde yapılan yatırım çalışmalarından da bahsetti.

Söğütlü Kanuni Sitesi sakinleriyle gerçekleştirilen sohbet programı apartman sakinlerinin sorular sorması ve Başkan Ekim’in tüm sorulara titizlikle ve detaylıca cevap vermesiyle devam etti.

Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

1.jpg

3.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler