Başkan Ekim Muhtarlarla Buluştu

Başkan Ekim Muhtarlarla Buluştu

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat genelindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

BAŞKAN EKİM MUHTARLARLA BULUŞTU

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat genelindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, ilgili birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıyı dört seans şeklinde programladı. Başkan Ekim, gruplar halinde gerçekleştirilen toplantının daha verimli geçtiğini belirterek bu sayede doğru analizler yapılabildiğini vurguladı.

2023 yılında mahallelere yapılacak yatırımların planlanması için Akçaabat mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen toplantıda mahallelerin ihtiyaçları tespit edildi. Mahallelerin ihtiyaçları ilk ağızdan öğrenilerek planlamalar yapıldı.

OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ

Mahalle muhtarlarıyla istişare ederek mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edildiği toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hizmetin vatandaşa en hızlı şekilde ulaştırılmasında muhtarların önemli mihenk taşı olduğunu vurguladı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasına şöyle devam etti; “Biz, belediye olarak gerek muhtarlarımızla gerekse vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyor; hasbihal ediyoruz. 2023 yılında yapacağımız hizmetlerimiz ve çalışmalarımız için bir yol haritası belirlemek istedik. Bu sebeple mahalle muhtarlarımızla istişare ederek mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ettik. Yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetlerimizde önceliğimiz acil olan ihtiyaçları gidermek olmuştur. Akçaabat’a bağlı 73 mahallemiz ve  muhtarımız var. Her biriyle görüşüp belirlediğimiz öncelikli ihtiyaçları tek tek not aldım. Belediyemizin sorumluluğundaki işleri imkanlarımız dahilinde yapacağımızı belirtmek isterim. Diğer kurum ve kuruluşların sorumluluğunda olan ihtiyaçların da yakından takipçisi olacağız.  Akçaabat’ımızın her köşesine hizmet götürmek, büyük küçük her vatandaşımızın derdine ortak olmak ve tüm vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak için muhtarlarımızla işbirliği halinde omuz omuza çalışıyoruz. Bilmenizi isterim ki yapılan tüm çalışmaların her adımında büyük bir gayret ve özveri vardır. Biz; ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir.’ düsturu ile hizmet ediyoruz. “

ŞEHRİN HER NOKTASINA ULAŞACAĞIZ

Toplantıda Akçaabat’ın genelinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Şehrimizi yaşam standartları yüksek ve dışardan bakanların gıpta edeceği bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Akçaabat’ta alt- üst yapı çalışmalarından doğalgaz çalışmalarına,  fen işleri çalışmalarından temizlik işleri çalışmalarına, şehrin peyzajından sokak sağlıklaştırma işine ve vizyon projelerimizin hayata geçirilmesine kadar eş zamanlı olarak birçok çalışma yürütüyoruz. Bunların yanı sıra Akçaabat’ımızın yararına olacak yeni projeler üretiyoruz; projelerimizi Ankara’da bakanlarımıza sunup destek alıyoruz. Her çalışmamızda arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, Trabzon büyükşehir Belediyemizin, il, ilçe teşkilatımızın, vatandaşlarımızın gücünü ve desteğini hissediyoruz. Biz Akçaabat sevdalısıyız. Memleket aşkıyla doluyuz. Tüm çabamız; ortak akıl ve çözüm odaklı hizmet politikamızla tüm hemşerilerimizin gönüllerine dokunmaktır. Akçaabat’ta mahallelerimizde her vatandaşımıza da muhtarlarımız sayesinde ulaşacağız; hizmet götüreceğiz; gönüllerine gireceğiz. Muhtarlarımızla birlikte çalmadık kapı, girmedik gönül ve hizmet gitmeyen yer bırakmayacağız. Durmadan, yılmadan, azimle, kararlılıkla, aşkla ve sevdayla çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

h2.jpg

h3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler