Başkan Ekim Muhtarlarla

Başkan Ekim Muhtarlarla

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren ortak aklı kendisine rehber edinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ile birlikte Akçaabat Muhtarlarını ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2019 yılından bugüne kadar her bir muhtarın mahallesine yaptığı çalışmaları kendileri ile paylaştı. Ayrıca ilçe genelinde hem Merkezi Hükümetin hem Belediyenin hem de hayırsever iş insanlarının ilçeye kazandırdığı yatırımları da Muhtarlarla paylaşan Başkan Osman Nuri Ekim Muhtarlardan tam not aldı.

Şeffaf Belediyecilik Anlayışı İle Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Göreve geldiği günden itibaren şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerini kendine şiar edinen başkan Ekim “ 2019 yılından bugüne kadar Belediye Başkanlığım sürecinde Mahallelerimize yapılan çalışmaları, mahalle mahalle tablo halinde her mahallenin muhtarı ile paylaşmak istedim. Mahallelerimize yaptığımız bütün çalışmalarımızı muhtarlarımızla birlikte hayata geçirdik. Eşitlik, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri kapsamında yaptığımız her çalışmayı verdiğimiz her kararı halkımızla paylaşmaya gayret ettik. Merkez kırsal ayırt etmeksizin, mahallelerimizin ihtiyaçlarına ve imkânlarımız ölçüsünde “Halka Hizmet Hakka İbadettir” anlayışıyla hizmetlerimizi hayata geçirmeye çalıştık. Akçaabat’ımızın 73 mahallesi var. Yol ağımız, hizmet alanımız çok geniş. Mevsim şartları çetrefilli. Belki tüm eksiklerimizi gideremedik ama şuna emin olunabilir ki tüm imkânlarımızı halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah eksik kalan işlerimizi de sizlerin desteği ile ortak akılla birlikte tamamlayacağız.” Dedi.

Her Mahalleye Çalışma Raporu Hazırlandı

Muhtarlar Derneği Ziyaretinde her mahalleye ayrı ayrı hazırlanan çalışma raporunu Mahalle muhtarlarına sunan Başkan Ekim “ 5 yıl süre boyunca hangi mahalleye ne hizmet yaptıysak rapor halinde muhtarlarımızla paylaştık. Yerel yönetimlerimizin mihenk taşı olan, Mahallerimizde vatandaşlarımızla belediyemiz arasında bağ kurmasını sağlayan muhtarlarımızla 5 yıl uyum içerisinde çalışma fırsatı bulduk. Her bir muhtarımız mahallesine hizmet getirmek için, bizler ise 73 mahallemize eşit hizmet getirmek için çalıştık. Sonuçta ortaya çıkan hizmetleri tablo haline getirerek muhtarlarımıza sunduk. Rabbim daha fazla ve daha hayırlı işler yapmayı; halkımıza daha çok hizmet etmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

baskan-ekim-akcaabatliu-muhtarlarla2.jpeg

baskan-ekim-akcaabatliu-muhtarlarla.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler